sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Serwis Reklamofon.pl

Ostatnio w necie znalazłem właśnie ten serwis. Umożliwia on darmowe dzwonienie na telefony stacjonarne w Polsce i za granicą w zamian za oglądanie reklam. Jest to usługa super prosta i zupełnie darmowa. Zapraszam wszystkich chętnych, którzy nie chcą płacić operatorom ogromnych pieniędzy. Im nas będzie więcej tym większe będzie zainteresowanie reklamodawców, co wiąże się bezpośrednio ze zwiększeniem zakresu usługi np na telefony komórkowe. Zapraszam wszystkich do polecania i użytkowania tego serwisu bo to się na prawdę opłaca.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Serwis Reklamofon.pl

prawdopodobnie to klamstwo :) wszystkie linki przekierunkowywuja do tej samej strony ;P

a ja nie polecam...

i jak z tego korzystac?ogladam reklamy pisze polaczenie zakonczone :)

nie kapujesz? ze ktos zarabia na reklamach?

dla 90% Łomżyńskich znawców taki serwis i jego działanie będzie niezrozumiałe, przecież wszyscy płącimy dla Nettii ze 100zł za darmowe weekendy czy wieczory... a nazkype za 12zł mamy cały miesiac gadania na Polskę a za ok 40zł na cały świat, limit 8h dziennie...

Latam, Skaczę i jeżdżę

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org