piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wypożyczenie quada

Czy jest w Łomży ktoś kto wypozycza quady?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wypożyczenie quada

tak

wyczerpujaca odpowiedz

i jest fajnie

A mógłbys napisać cos wiecej, ile gdzie i kto

w łlomży to nie wiem ale koło zambrowa chyba tak poszukaj w starych tematach bo już było takie zapytanie

jest koleś w okolicach (bliskich ) lomzy za "chińczyka" 70pln/h za raptora/ grizlly 120/h oczywiście kaucja zwrotna za ewentualne uszkodzenia lub dodatkowo wpierd...l ;-) jak zainteresowany pisz na mojego maila

ogolnie jest....ale niew wiem czy bym p;olecil... na legionow kolo gazu/... ludzie mowia, ze troche do dupy... madzius... bylo pytanie byla odpowiedz

CYFRA podaj swojego majla...

Zdecydowanie odradzam wypożyczenie quada na Legionów, "firma" nazywa sie "Gaz Car" czy jakos tak. Kontakt z tą firmą równa się problemami. Wypożyczysz niesprawnego quada, potem szef każe zwracać kase za uszkodzone części które uszkodzone były przed wypożyczeniem, przy okazji postraszy jakimis łysymi gostkami i wyzwie od Hu.. zdecydowanie nie polecam.

gaz car he he łysi goście ?? przegięcie :D kogo ty się obawiasz "mychu" no chyba że masz 12lat i boisz się starego zgreda Jak tak to pozdrawiam rotfl :D

A tak po za tym to jestem pewien ze tam nie wypożyczają sprzętu jedynie można tam go zakupić . Czyżby konkurencja nie spała czy może kolejny zadąsany w swoim przekonaniu klient :D www.zal.pl się kłania.

Witam, na Al. legionów mniej więcej w tym sklepie na przeciwko mc donald wypożyczają skutery na pewno. Wiem sam wypożyczałem, tak więc pewnie wypożyczają i Quady

http://www.motomirko.com.pl/komis-uzywane-c-3.html oni chyba kiedyś wypożyczali ;)

;)

Radimp tam też taki mądry byłeś?

Radimp zakup "sprzęt" w gaz car a przekonasz się czym to pachnie. Powodzonka!!!

kor*** co to za linki to linki do motomirko a nie do gaz car-u to dwie oddzielne firmy. i do tego oddalone od siebie. google nie boli. mychu a ty jednak jesteś zadąsany w swoim przekonaniu klient :D he he he

Oświadczam że w żaden sposób nie jestem związany z wyżej wymieniana firmą.

a czy gdzieś napisałem że daje linka do gaz caru ???? pytał o wypożyczenie quada to dostał link niech tam zapyta bo wydaje mi się że kiedyś tam wypożyczali i jest to normalna firma ;)

;)

a gdyby cos takiego powstalo ciekaw jestem ilu byloby chetnych???jak myslicie??warto w lomzy cos takiego zrobic mysle??tzn mam na mysli oczywiscie wypozyczenie quadow za nie duze pieniadze.

Był bym tam co tydzień :), albo i 2x w tygodniu. Tylko nie za 100zł/h bo to mnie rozbraja. Brałem raz takiego za 100zł to do tego musiałem jeszcze z przyczepką przyjechać bo nie był zarejestrowany. Wyśmiałem gościa. Taniej samochód wypożyczę.
Popieram - niech ktoś zrobi wypożyczalnię quadow.

nie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org