Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gołota vs. Ruiz |
Jak wasze wrażenia z walki zawodników jak w tytule? Osobiście uważam, że to była najbrzydsza walka gali. Gołota niestety przegrał trzeci raz z rzędu walcząc z "mistrzem", który całował stopy Gołoty i wieszał się na nim, myśląc chyba, że to wieszak. Wg mnie Chris Byrd vs. (goliat) - nie pamiętam nazwiska, stoczyli najlepszą walkę i oczywiście Rahman (mogłem zrobić błąd w nazwisku). -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gołota vs. Ruiz |
goliat=Jameel McCline :-) Chyba nikt nie sądził,że amerykanie oddadzą tytuł jakiemuśtam polaczkowi. Gołota musiałby znokautować tego "zapaśnika",żeby sędziowie uznali go za zwycięzce...a tak mimo,że statystyki i styl walki przemawiają za Andrzejem... :-( Z resztą polak został oszukany nie pierwszy raz.Byrda w sumie natłukł,co potwierdzili światowi fachowcy od boksu,a również przegrał. Tam jest za dużo forsy i układów,a za mało boksu i czystego sportu... Pozdro!
|
|
Rzeczywiście, Jameel McCline ;) myślałem, że walka długo nie potrwa :). Może nie było tak brutalnie ze względu na ich rzekomą przyjaźń :). -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
A ja jestesm ciekaw czy Gołata tak jak zapowiadał przed walka wycofa się z boksu.
|
|
on bedzie nie winych i bezbronych bić kasa_Łomża
|
|
Dla mnie to Golota jest mistrzem. Wynik zaskoczyl zarowno mnie jak wielu innych osob z ktorymi ogladalem to spotkanie. Ruiz nadaje sie na zapasnika a nie na boksera. Zamiast jego powinni wystawic do walki jego trenera. Spotkanie by wygladalo o wiele ciekawiej. Ruiz; to ma byc mistrz swiata. Zalosne.
|
|
Nie oglądałem, i średnio mnie interesuje jak ta walka przebiegała. Wolę ŁKSowi kibicować.
|
|
Ten pseudosport zawsze kojarzył mi się z walkami gladiatorów w starożytnosci. A wszystko ku uciesze ryczącej gawiedzi, którą mordobicie tak bardzo podnieca...
|
|
ryskago masz racje przerzucam się na pływanie synchroniczne ;)
|
|
Abcd, osobiście czy wzrokowo leżąc na kanapie hihihhihi?
|
|
Będzie rewanż ! "Don King i Ruiz zgodzili się na kolejną walkę z Gołotą. Właśnie zadzwonił do mnie Andrzej Gołota i powiedział, że z Kingiem i Ruizem załatwił walkę rewanżową - wyjawił nam wczoraj red. Przemysław Garczarczyk z Chicago, przyjaciel naszego pięściarza. 2004-11-16 (08:56) Słowo Polskie Gazeta Wrocławska " Golota ma teraz do pokonania: 1. Ruiza 2. Lobby bokserskie w USA 3. Strach przed rywalem ( który ujawnil sie w walce z Tysonem ) Nie wygląda to najlepiej i pewnie po raz kolejny dostanie baty lub o jego przegranej zdecydują sędziowie.
|
|
jak dla mnie walka była do dupy ale chyba zgodze się z sędziami o werdykcie Gołota miał już swój czas i go zmarnował Przykro...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |