sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co w Łomży jest dobre ?

Mam pytanie do was! Co w Łomży jest dobre i gdzie te dobre rzeczy można kupić Np. Gdzie jest dobry Warsztat samochodowy albo gdzie można dobrze zjeść ? no różne rzeczy co jest w Łomży dobre i tam można iść Czekam na pomysły !!

..::&MiKi&::..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co w Łomży jest dobre ?

Bardzo dobra Lasagne - 4pory roku, Kebab - dobry jest blisko bo na drugiej stronie ulicy centrum 4plus, buty - klan (w rossmanie na dole), książki - w ciągu sklepów koło ronda, w yamie - sałatka - kurczak z grila i taco, "chrupki" - hot-dog na stacji STATOIL:) Kilka przykładów, pewnie zaraz krytyka niektórych miejsc się narodzi, ale dla mnie to te miejsca. AHA bym zapomniał o wspaniałej kawie w KOTERII:)

&MiKi& dobre w Łomży jest piwo. Najlepszy warsztat gdzie koles robi niezle i za nieduze pienidze miesci sie w PIĄTNICY na WŁOŚCINSKIEJ (za nowym mosem w lewo jedziesz z 400 metrów i masz wywieszony szyld przy domku jednorodzinnym)
A PYTAC O MUNDKA KULESZE .

W Yamie są jeszcze bardzo dobre placek po cygańsku i szarlotka z lodami! Jest też bardzo dobry weterynarz, róg Szosy i Piłsudskiego, Leończa(u)k. Potrafił w nocy wyjść z imprezy, żeby ratować psa z wypadku. (Uprzedzam pytanie: nie był na bani - w każdym razie na jakiejś wielkiej - i go uratował - pies żyje już dwa i pół roku).

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org