Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mechanik spec potrzebny |
do wymiany świec żarowych w Sprinterze CDI. Są one cienkie i długie w związku z czym lubią się urywać i wtedy głowica w górę. Jak znalazłem na necie , są w sprzedaży specjalne zestawy do tego typu roboty. Może ktoś w Łomży coś takiego ma i podjął by się wymiany świec. Wszyscy z którymi do tej pory rozmawiałem chcieli mi robić , ale na moje ryzyko. Z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mechanik spec potrzebny |
Ja w swoich mercedesach wymieniałem świece w firmie lasvegas na wzgesach i nikt nigdy nie powiedział mi że na moje ryzyko, zmień mechaników bo to partacze.
|
|
Ja nie jestem mechanikiem z zawodu ale czesto grzebie się w smarach, najlepiej w tych wypadkach to jest rozgrzać autko i psiknac wd40 na swiece i próbowac odkrecic.Jezeli wtedy nie pójdzie z znaczna siłą to szukaj dalej. ;]
|
|
Polecam równiez lasvegas, znajomy tam robi, solidna firma, jak cos z samochodem mi sie dzieje zawsze jade tam, no czesto ciezko0 sie dopchac ale wole dluzej poczekac a miec dobrze zrobione
|
|
Moglibyście podać kontakt z lasvegas lub też jeśli wiecie kto robi dobrze automaty - skrzynia mi wysiada. Dzwoniłem do mechaników ale nikt sie nie chce podjąć takiej roboty
|
|
tylko lasvegas
|
|
508303085 i 503974715 to telefony do lasvegas.
|
|
a ja polecam warsztat za prymo na przeciwko sklepu Andaro tam tez kolesie znajo sie na zeczy naprawiam u nich moje 3 auta i nie narzekam
|
|
nigdy za pryma.partacze i tyle.mechanicy moze i sie znaja ale wlasciciel tragedia. BACA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |