sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie kupujcie komputerów w AUTORNET.

Ludzie, jeśli nie chcecie zostać oszukani nie kupujcie komputerów w sklepie AUTORNET. Obsługa sklepu nie dotrzymuje obietnic a o gwarancję do komputera na niby 5 lat trzeba się nieźle upocić. Sprzęt, który sprzedają po kilku tygodniach użytkowania nadaje się do wymiany lub drogiej naprawy a i z tym są niemałe problemy nawet gdy drukarka, skaner, komputer czy zasilacz są jeszcze na gwarancji. Po trzech tygodniach użytkowania komputera siadł mi BIOS. Po miesiącu monitor. Dzień po gwarancji zepsuła się drukarka, a skaner działał tylko kilka tygodni i ot tak przestał. Ostatnio zepsuł się mi zasilacz, był jeszcze na gwarancji więc zadzwoniłem do sklepu, żeby zajęto się tą sprawą. Na początku powiedziano mi abym zajrzał do gwarancji i sprawdził czy jest jeszcze ważna, niestety gwarancja nigdy do nas nie dotarła. Tydzień czekałem aż ktoś się zjawi lub odezwie, że istnieje szansa naprawy komputera. W końcu zjawił się gość zabrał zasilacz i niby wysłał do serwisu. Po tygodniu zwrócił nam zasilacz nie osobiście lecz przez gońca. Zasilacz zwrócił uszkodzony. Czy można to załatwić jakąś drogą prawną? W końcu zostałem oszukany na kilka tysięcy.
Czy wy mieliście doczynienia z tym sklepem?

PS. Ludzie jeśli chcecie kupić dobry komputer trzymajcie się z dala od sklepu AUTORNET. 5 lat gwarancji to ściema.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie kupujcie komputerów w AUTORNET.

a gdzie sie to miesci ?

Teraz po uszy w tym wszystkim tkwisz
Jak nie wiesz to lepiej śpisz
Zamknij mordę, albo w język się gryź
To potem milczenie okaże się złotem
Mój cały skład ma dwa ważne loga
Pierwsze szanuj przyjaciół, drugie deptaj wroga

Ja jak narazie reklamowałem tam płytę główną, kupioną zresztą w nieczynnym już sklepie konrad.net i nie mogę narzekać, płyta wrociła do mnie naprawiona po siedmiu dniach.

cyrk za darmo wszystko sie psuje daje sie im ksero i gitara gra

A ja mam wrażenie, że skoro sprzedano gówniany sprzęt w wymienionym przez Ciebie sklepie, dotyczy to i pozostałych. Wszystkie ZAOPATRUJĄ SIĘ W TYCH SAMYCH HURTOWNIACH i są na nie po prostu skazane.

załuż strune na gitare i graj !

kasa_Łomża

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org