Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent o dotacji dla LKS |
http://www.lks.4lomza.pl/news.php?idNews=627 Krótki cytat z Pana Prezydenta: Przykro mi również, że piłkarze przez 4 miesiące nie mają płaconych poborów. Ale z tym powinni zwrócić się do prezesa klubu, a nie do prezydenta miasta, gdyż to nie ja podpisywałem kontrakty. Wbrew temu co mówią zawodnicy władze Łomży stanęły na wysokości zadania dając im stadion z jedną z najlepszych muraw w Polsce, na której mogą rozgrywać swoje mecze. Przygotowane zostały również boiska do treningów. E.T.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent o dotacji dla LKS |
Jestem kibicem ŁKS-u , ale muszę przyznać, że prezydent ma trochę racji. Zarząd nie robi nic, aby poprawić sytuację klubu. Zamiast poszukiwać nowych sponsorów, zajmują się zwalaniem winy na prezydenta i jego ludzi. Miasto nie ma obowiązku płacenia na klub, a gdy jeszcze nie ma możliwości wpłacenia pieniędzy, gdyż klub nie uregulował zaległości finansowych w stosunku do ZUS-u, to nie miejmy pretensji do rządzących. Dobrze zarządzany klub powinien sam na siebie zarabiać!!!
|
|
A co zarząd ma zrobić szukać sponsorów dla klubu która ma kilkaset tysięcy długu, jedzie na oparach i pewnie niedługo się zatrzyma , na mecz w Łomży w sobotę przychodzi 200 kibiców .Powiedz mi karol mądralo jak klub ma znaleźć sponsora, który będzie chciał zainwestować w ŁKS . Prezydent jeśli nie wspomoże klubu jakąś bardzo znaczącą dotacją to klub ogłosi upadłość . JAKBY PREZYDENT CHCIAŁ ŻEBY ŁKS ISTNIAŁ TO BY JUŻ DAWNO BY ZACZĄŁ DZIAŁAĆ .
|
|
A co "wierni" kibice zrobili w tej sprawie żeby prezydent i rada miasta przeznaczyła jakieś środki na klub ilu was było na sesji rady miasta gdzie miała byc podjeta decyzja o przyznaniu kasy dla ŁKS-u. Bo mogę co niektórych oświecić przyszło max ( 8 ) osób. Co niektórzy powinni zrozumieć ze kibicowanie to nie tylko wywieszanie flag, machanie szalikami i darcie mordy na meczach. Bo z tego co widzę to wy jesteście tylko weekendowymi kibicami.
|
|
Dla mnie tych 3 panow prezydentow to najgorsza ekipa rzadzaca od wielu , wielu lat . trzeba rowniez dodac ze to ekipa CWANIAKOW - mam nadzieje ze zakoncza kadencje w PROKURATURZE ................. mario
|
|
Amica Wronki dostala od miasta 5 mln za wejscie do 1 ligi Jagiellonia Białystok dostala 1 mln za to ze ma herb miasta na koszulce brawa dla Bialegostoku a dla nas................
|
|
Wszyscy maja pretensje do wszystkich a moze powinnismy wspólnie działac a nie tylko sie klocic ze ten to ze tamci tamto tak nie odbudujemy ŁKS-u
|
|
Osobiście nie winię Pana Prezydenta za sytuację ŁKS-u. Rozbawiły mnie jedynie słowa w których Panu Prezydentowi jest przykro: "że piłkarze przez 4 miesiące nie mają płaconych poborów" po czym dodaje iż: "władze Łomży stanęły na wysokości zadania dając im stadion z jedną z najlepszych muraw w Polsce, na której mogą rozgrywać swoje mecze". Co by nie mówić, my podatnicy również stanęliśmy na wysokości zadania, zapewniając władzom miasta doskonałe warunki pracy (odnowiony ratusz, wygodne biura itd.). Rożnica jest taka, że piłkarze przez 4 miesiące grają za darmo, a władze miasta rządzą pobierając nie małe pobory z naszych podatków. Natomiast efekty gry naszych piłkarzy i rządzenie naszych władz są identyczne !!! E.T.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |