Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Telewizja |
Mam dylemat.Co według Was jest lepsze w praktyce: polsat cyfrowy czy cyfra + ? Proszę o wady i zalety obu telewizji,bo nie wiem którą wybrać?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Telewizja |
To wszystko zależy ile masz na wydanie w polsacie do pakietu familijnego czyli 38,50 wystarczy dopłacić tylko 20zł i mamy wszystkie 3 kantały HBO
|
|
A ja mam tv N i jestem zadowolony. Nic lepszego nie znajdziesz
|
|
Witam ja mam cyfre i jestem zadowolony duży wybur kanaów i zrórznicowany abonament do wyboru a teraz słyszałem że mają zaj.... promocję na 10 urodziny
|
|
A słyszal ktos o telewizji na karte. Nie trzeba placic abonamentu zeby odbierac TVN. Mozna dokupic dodatkowe kanaly za 120 na rok.Co sądzicie o tej ofercie, o ile wiem w Łomży jeszcze zaden sklep nie ma w sprzedaży odpowiedniego tunera i karty.
|
|
nula78 heh właśnie mi założyli cyfrowy polsat ;p
|
|
n-ka (nowa generacja) Nie probuj swini uczyc spiewac, nie dosc, ze swoj czas zmarnujesz to jeszcze swinie zdenerwujesz
|
|
Platforma N cenowo dobra,ale jeżeli interesuje Ciebie sport,to ofertę mają fatalną...
|
|
cyfrowy polsat posiadam i spox, ale i tak wiekszosci kanalow nie bedziesz ogladac, abonament calkiem niski...
|
|
przerabialem wszystkie platformy zostałem przy polsacie i n Polstat to tv jeśli ktoś ma niewielkie wymagania co do tv i trzyma go narazie tylko dla F1 jakość fatalna uboga oferta HD. N jak narazie ok jest co popatrzeć duży wybór no i z HD nikt nie podskoczy (no teraz liga mistrzów w HD nawet 4 mecze dziennie) cyfra niestety daleko z tyłu nawet z promocja na 10 lecie. Od nowego roku 2009 n- ka przejmuje filmy z dwóch wytwórni filmowych na wyłączność (które teraz ma c+ ) także oferta c+ będzie jeszcze ubozsza .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |