niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Telewizja

Mam dylemat.Co według Was jest lepsze w praktyce:

polsat cyfrowy czy cyfra + ?

Proszę o wady i zalety obu telewizji,bo nie wiem którą wybrać?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Telewizja

To wszystko zależy ile masz na wydanie w polsacie do pakietu familijnego czyli 38,50 wystarczy dopłacić tylko 20zł i mamy wszystkie 3 kantały HBO

A ja mam tv N i jestem zadowolony. Nic lepszego nie znajdziesz

Witam ja mam cyfre i jestem zadowolony duży wybur kanaów i zrórznicowany abonament do wyboru a teraz słyszałem że mają zaj.... promocję na 10 urodziny

A słyszal ktos o telewizji na karte. Nie trzeba placic abonamentu zeby odbierac TVN. Mozna dokupic dodatkowe kanaly za 120 na rok.Co sądzicie o tej ofercie, o ile wiem w Łomży jeszcze zaden sklep nie ma w sprzedaży odpowiedniego tunera i karty.

nula78 heh właśnie mi założyli cyfrowy polsat ;p

n-ka (nowa generacja)

Nie probuj swini uczyc spiewac, nie dosc, ze swoj czas zmarnujesz
to jeszcze
swinie zdenerwujesz

Platforma N cenowo dobra,ale jeżeli interesuje Ciebie sport,to ofertę mają fatalną...

cyfrowy polsat posiadam i spox, ale i tak wiekszosci kanalow nie bedziesz ogladac, abonament calkiem niski...

przerabialem wszystkie platformy zostałem przy polsacie i n
Polstat to tv jeśli ktoś ma niewielkie wymagania co do tv i trzyma go narazie tylko dla F1 jakość fatalna uboga oferta HD.

N jak narazie ok jest co popatrzeć duży wybór no i z HD nikt nie podskoczy (no teraz liga mistrzów w HD nawet 4 mecze dziennie) cyfra niestety daleko z tyłu nawet z promocja na 10 lecie. Od nowego roku 2009 n- ka przejmuje filmy z dwóch wytwórni filmowych na wyłączność (które teraz ma c+ ) także oferta c+ będzie jeszcze ubozsza .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org