Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Akcja krwiodawca !!!!!! |
W niedzielę (24 sierpnia) okazję do zostania krwiodawca będą mieli mieszkańcy Kraski. Specjalny ambulans Regionalnego Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa zaparkuje w pobliżu kościoła pw. NMP Częstochowskiej. To tu odbędzie się parafialny festyn. Krew będzie można oddawać w godzinach 14.00 – 17.00 ..... a w Łomży tylko do godziny 15, ostatecznie do 16, co za niesprawiedliwość!!! Jak mam z tego skorzystać skoro pracuję do 16-ej i nie mam możliwości zwolnienia sie, nikt o tym nie pomyślał???? Jestem oburzona, a tu w/w informacja do godziny 17-ej i to w niedziele!!! Czy ktoś może przedłużyć tą godzinkę???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Akcja krwiodawca !!!!!! |
czy Kraska jest na końcu świata?
|
|
nie jest na koncu swiata, ale tez nie mam zamiaru z wywieszonym jezykiem biec po to co pod reka mam, chyba logiczne, rynek mam rzut beretem od domu..... Każdy szuka lepszej drogi.....
|
|
Krew można oddać codziennie w Regionalnym Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa SPZOZ w Białymstoku - Oddział w Łomży, al. Piłsudskiego 11. W dniu oddania krwi przysługuje ustawowo dzień wolny. ----------------------------------- Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.
|
|
krew jest potrzebna aleeeeeeee! dla potrzebujacych A NIE NA SPRZEDAZ!!!!!!!!!!! NIE WIEM ,CZY KTOS WIE ,ZE panstwo polskie handluje i ciagnie z tego niezle zyski a przykladem jest tzw. fabryka osocza krwi.Nie jeden artykul czytalam na podlosc Polski w postepowaniu w tym temacie.NA HANDEL NIE ODDAM ANI KROPLI!!!!!!! bagrmosen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |