niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Życie

Witam wszystkich forumowiczów.
Dziś na onecie pojawił się artykuł "DNA spoza ziemi". W maju tego roku rząd Wielkiej Brytanii zdecydował się na odtajnienie niektórych doniesień i badań na temat zjawiska UFO. "Przypadkowo" w ten sam dzień Watykan ogłasza, że to nic złego wierzyć w życie pozaziemskie, że nie kłóci się to z wiarą katolicką.
Zestrzelone UFO nad Wietnamem (artykuł na WP)..mógłbym tak wymieniać bardzo długo. Wszyscy zainteresowani tematem na pewno zauważyli bardzo wielkie nasilenie się tego zjawiska. Co więcej, coraz więcej rządów ( Japonia,Indie, Argentyna, Brazylia) domaga się dokładniejszego badania NOLI.
Czy jesteśmy na coś przygotowywani? Jak uważacie i co w ogóle sądzicie na ten temat? Wierzycie w życie pozaziemskie? Czy ktoś z Was interesuje siętym tematem? Co sądzicie o odkryciach watykańskiej sondy Siloe?
Zapraszam do dyskusji.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Życie

latające spodki znaczy sie? kiedys jak ogladalem w wieku 8 lat o tym bajki to juz niewierzylem w to

zycie

Hmm, wśród miliardów galaktyk są miliardy miliardów gwiazd. Myślenie, że jesteśmy sami we wszechświecie to ignorancja i głupota. No widać taka nasza natura, że póki nie zobaczymy to nie uwierzymy. Tylko w takim razie znaczna część ludzi powinna być ateistami...ale przecież łatwiej uwierzyć w człowieka, który zmartwychwstaje i czyni cuda niż w prawdopodobieństwo, które przy rozmiarach wszechświata jest ogromne, że gdzieś tam istnieją inne istoty myślące.

coś tam może jest

w zmartwychwstanie tez ciezko uwierzyc

zycie

"Obcy kontaktowali się z ludźmi wiele razy, ale rząd już od 60 lat ukrywa prawdę o tym - powiedział dr Edgar Mitchell, astronauta który uczestniczył w misji Apollo 14. Jest on szóstym człowiekiem w historii, który postawił swoją stopę na Księżycu - podaje "The Daily Mail".

Astronauta powiedział, że wie o wielu wizytach UFO na Ziemi podczas jego kariery w NASA, ale wszystkie zostały skrzętnie ukryte. 77-letni już Mitchell dodał w radiowym wywiadzie, iż źródła w agencji kosmicznej, które miały kontakt z obcymi twierdzą, że istoty te przypominają "małych ludzi" o osobliwych kształtach."

Źródło? Onet.pl, BBC, CNBC.

Edgar Mitchell po powrocie na ziemię z lotu Apollo 14 powiedział: "Zjawisko UFO jest czymś, z czym przyjdzie się zmierzyć całej ludzkości"

Będę tu zamieszczał najważniejsze wg mnie zdarzenia związane z tą tematyką. Niech ludzie otworzą w końcu oczy. To będzie, jeśli już nie jest, najważniejsze wydarzenie w historii ludzkości.
Dzisiaj podejście ludzi do tego tematu jest ukształtowane przez telewizję i prasę, które wyśmiewają zjawisko UFO i są najbardziej opiniotwórcze. Niestety ludzie zamiast sami patrzeć i szukać odpowiedzi są manipulowani przez media, nieświadomie współtworząc wyśmiewaną atmosferę wokół zjawiska UFO. Nawet jeśli ktoś z nas widział na własne oczy dziwny obiekt, często po prostu wstydzi się o tym powiedzieć...bo co powiedzą ludzie?
Czekam na Wasze spostrzeżenia i komentarze. Bardzo proszę osoby, które nie mają nic powiedzenia o nie komentowanie.

Oto link do wywiadu z Edgarem Mitchell'em:
http://www.youtube.com/watch?v=RhNdxdveK7c

Jeszcze jak byłem mały dokładnie rok 1994r.
Okolice Łomży nieopodal Kisielnicy wydarzył dziwny wypadek kobieta szła drogą przyleśną ta tak codziennie kursowała aż któregoś wieczoru znikneła a na polu były wypalone 3 kręgi równomierne była policja i te śmeges teges . Jednakże ludzie zauważali zniknięcia zwieżąt i takie same historie się powtażają ze znakami natomiast potem wyczytałem że wojsko USA posiada okrągłe pojazdy lotnicze do badań ludzkich genów i zwierzęcych i nie wiem co to było tak w prawdzie ale widziałem taki pojazd jest okrągły i caly oświetlony czyżby zestrzelone ufo odpalili ? :)

Start nie znaczy nic... Na mecie doznajesz olśnienia FREESTYLE RIDERS
(:Łomża moją weną:)

Bardzo ciekawe, może dasz radę przypomnieć sobie więcej szczegółów?
Jeśli chodzi o "odpalenie" ufo :) Zauważ jak szybko nasza cywilizacja, głównie myśl techniczna rozwinęła się na przestrzeni ostatnich 60 lat! Mamy telefony komórkowe dzięki którym możemy widzieć się podczas rozmowy, mamy superkomputery z kilkurdzeniowymi procesorami, baa możemy nawet te komputery zabierać ze sobą, nawigacja satelitarna...można by tak długo wymieniać. Niektóre rzeczy jeszcze 20 lat temu były nie do pomyślenia. 20 lat, cóż to jest w historii ludzkości? Krótka chwila.
Wg wielu ludzi, te "przyspieszenie" technologiczne zaczęło się pod koniec lat czterdziestych, a mianowicie w lipcu 1947 roku. Tak chodzi mi tutaj o słynne Roswell. Gdzie rozbił się NOL. Pisały o tym wszystkie miejscowe gazety, opierając się na słowach wojskowych. Później, nie wiedzieć czemu, wojsko stwierdziło, że jest to balon meteorologiczny. Dziwne, że na jego identyfikację potrzebowali jednak sporo czasu. Dopiero jak dziwny obiekt zabrano do bazy wojskowej stwierdzono że to balon.
To tak w skrócie. Napisałbym więcej ale spieszę się do pracy.

Szczegółów można by wymieniać i wymieniać powiem tylko że ten pojazd nie miał śliników rakietowych lecz bembranowe czyli na zasadzie magnesu takie magnetyczne silniki co o dziwo zostały wymyślone hmmm 1999 roku ? To akurat jest ciekawostka! Powiem jeszcze że te napędy lotnicze posiadają jedynie bombowce niewidoczne dla radaru...
Moim zdaniem technika rozwija się nie tylko z geniuszu ludzkiego umysłu lecz z badań technicznych jakiegoś pojazdu który rozbił się na przełomie 19 i 20 wieku można wiele się dowiedzieć bo przecieków z NASA i FBI oraz wojskowych jest wielka skala i można to znaleźć w internecie czy też pismach naukowych pozdrawiam...

Start nie znaczy nic... Na mecie doznajesz olśnienia FREESTYLE RIDERS
(:Łomża moją weną:)

Dziś pojawił się na onecie pojawił się artykuł : "Przypadki widzeń UFO nad Europą idą w tysiące". Jest tam również ciekawa ankieta na ten temat, z której wynika, że 1/4 głosujących widziała na własne oczy niezidentyfikowany obiekt latający. Zachęcam do zapoznania się z artykułem.
Oto link:
http://wiadomosci.onet.pl/1802064,69,przypadki_widzen_ufo_nad_europa_ida_w_tysiace,item.html

Bardzo intrygujący jest temat UFO i NOL. Kiedyś namiętnie czytałam wszystko, co wpadło mi w ręce na ten temat. Słynne Roswell pozwala przypuszczać, że być może nie jest to wymysł. Kto wie? Może ziemska cywilizacja nie jest jeszcze przygotowana na bliższe spotkanie z "Nimi", dlatego najpierw starają się nas oswoić, posyłając swoje statki.
Kurczę, temat rzeka jak dla mnie, podobnie jak tajemnica powstania piramidy Heopsa.
Pozdrawiam wszystkich zbzikowanych na puncie UFO

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org