niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie na ryby?

Są na forum jacyś wędkarze. Mam pytanie, gdzie w naszych okolicach wybrać się na ryby, może ktoś wie gdzie biorą?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie na ryby?

na grunt czy spinning ??? Jednaczewo... albo szablak polecam.

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

okolice Niewodowa lub Chludni

Bardziej grunt niż spining, i jeszce jedno rzeka czy starorzecza?

jak grunt to tylko rzeka... na jednaczewie sa bardzo dobre miejsca... jadac od lasku jednaczewskiego jedziesz caly czas prosto przez cale jednaczewo wjezdzasz na pola... jedziesz prosto az dojedziesz do wału, przejeżdzasz przez niego tez prosto i dojezdzasz do rzeki. Tam masz pelno dobrych miejscowek na grunt

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

a kto mi powie gdzie najlepiej na spining

Do rybnego.

Najlepiej na spining, to wsiasc w samochod i raz tu, raz tam. Ja tak robie i za razem poznaje nowe miejsca i mam rozeznanie rzeki. Obecnie jezdze na szablak, bo tam ze spiningiem jest gdzie polatac, ale lubie tez do Wizny jechac, bo tam tez sa super miejsca,po lewej stronie mostu, jadac z Łomży. Zawsze kiedy tam bylem, to szczubła przywiozlem. troche daleko, ale warto. Dobre miejsca sa tez na Krzewie. Najlepiej miec auto i poszukac.

Może ktoś napisać więcej dobrych miejsc ? Ja jestem początkującym wędkarzem, jeżdżę na Siemień, ale tam średnio ryby biorą, i chciałbym spróbować w innym miejscu.
pozdrawiam

można spróbować w kauflandzie tylko trochę wychłodzone

najlepsze miejsce na ryby to bar mewa na sikorskiego mozna kupic zywe ryby franek27 a na spining to u ciebie na wsi jest nie zle
dla nie wtajemniczonych franus mieszka w piduniu

atari 65 xe

Ja również zapraszam w okolice MOstu w Wiźnie,bądź też wzdłóż rzeki w strone Niwkowa.Spinning,grunt jak i spławik się przyda.

z roku na rok co raz trudniej o przyzwoite polowy w naszych okolicach, miejscowosc przed mostem w lewo to ruś, czesto tam lowie i rzeczywiscie szczupaka mozna zlapac, ale nie brakuje tez boleni, 2 lata temu zlapalem tam nawet 3,7 kg sztuke wiec spory okaz, z kolei w prawo od mostu pare set metrow sa rowy, w ktorych lubia pozerowac niezle sumy, ale trzeba duuuuzo cierpliwosci, i ze spinningiem i ze szczytówką

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org