Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czemy Wiśniewski odwołał koncert ? |
Ostatnio mile zaskoczyła mnie informacja o odwołaniu tej błazenady ( koncertu Ich Troje ). Co się stało że Wiśniewski nie przyjechał do Łomży ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czemy Wiśniewski odwołał koncert ? |
Sorry wam ale pomyliła mi się literka w tytule, czemu a nie czemy.
|
|
On teraz będzie aktorem , który gra w filmach. Już ma kontrakt na pełnometrażowy film.
|
|
O kurna... Chyba "Z kamerą wśród zwierząt the movie" ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
HAHAHA Zaczyna się robić niebezpiecznie. Nie wiem do czego to może doprowadzić.
|
|
A może Pan Wiśniewski poprostu odwiedził forum 4lomza.pl. Szczerze mowiac nie widzialem zbyt duzo pochlebnych komentarzy. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Oh no przeciez to proste czemu odwołał....Nie zarobiłby satysfakcjonującej go kasy na koncercie w Łomży...Jemu zaczyna się opłacac pewnie jak szacunkowe zarobki są w okolicach 50 tysiaków za koncert. a tyle by pewnie z Łomży nie wyciągnął. I pojechał tam gdzie mu sie bardziej opłacało. Ale jakoś szczególnie mnie ten fakt nie martwi.
|
|
,,Z przykrością informujemy, że najbliższy koncert Ich Troje w Łomży został odwołany z winy organizatora. Za ten przykry fakt przepraszamy wszystkich zainteresowanych i zapraszamy na niebiletowany koncert w Białymstoku, który odbędzie się w niedzielę 29.08.2004 r." oto notka z ich strony
|
|
szkoda szkoda.. bo ja już nawet stanik pożyczyłem od koleżanki... taki w rozmiarze D co by większy kamień weń się zmieścił... a tak... mówi się trudno może jeszcze okazja się nadaży żeby zrobić coś dla muzyki i świata... pozdrawiam M
|
|
szara myszka a mozesz podac zrodlo tej strony? Nie kazdy zna jej adres, a moze tylko ja :| -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
prosze bardzo : http://www.ichtroje.pl/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |