Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
komputer |
witam,prosze o podpowiedz bo zbytnio sie nie orietuje.mam neostrade 2giga i nie wiem ile moge miesiecznie sciągnąc danych np.film,gry,muzyka. czy jest jakis limit stary32
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: komputer |
przejdz się do komendy i zapytaj ;) ;)
|
|
nie ma juz limitu
|
|
komputer mam od niedawna a poza tym nie znam sie na tym,dlatego pytam.dzieki za podpowiec to znaczy ze mozna sciagac dowoli stary32
|
|
tak ile chcesz :)
|
|
dzieki.pozdrawiam stary32
|
|
MAM PYTANKO. DLACZEGO NA MOIM KOMPIE NIE DZIAŁA ŻADEN CZAT???? UPRZEDZAJĄC EWENTUALNE PYTANIA POWIEM ,ŻE MAM ZAINSTALOWANĄ JAVĘ I DZIAŁA. A CZATY NIE CHODZĄ. TZN. JESZCZE DWA DNI TEMU DZIAŁAŁY BEZ ZARZUTU, AŻ TU RANO WŁĄCZAM I BLEEEEEEE.... DLACZEGO?
|
|
Nie działa bo się przyczaił.
|
|
2 giga... też bym chciał mieć tyle. Póki co ja żyję jeszcze w świecie megabajtów :(
|
|
Autor: stary32 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) dzieki za podpowiec to znaczy ze mozna sciagac dowoli nie do woli, tyle na ile prawo Ci pozwala.
|
|
a konkretniej ile przy 2 giga stary32
|
|
prościej: nie ma internetu 2giga. i w TP pewnie nie dożyjemy. Na świecie będzie po 100GB a my w polsce nadal będziemy się cieszyć swoją super neo 0,002 giga (2mega)
|
|
ja mam 8 i nie narzekam ;P ;)
|
|
*X*X* 8 neo?
|