Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bryczka do slubu |
Orientuje sie ktos gdzie mozna wynajac bryczke do slubu? Albo znacie moze kogos kto taka bryczke posiada i jest w stanie wyporzyczyc? Klub Carino odpada,bo troche drogo sobie zycza...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bryczka do slubu |
chcesz to zawioze cie dwukolka
|
|
dwukolke to ci z mordy przy porodzie zrobili pacanie
|
|
w Czarnocinie jest ktoś, tylko nie mam namiarów ;( ale bryczke ma eleganckom chyba Krzysiek Kowalewski sie nazywa możesz podjechać to w nowym domku pod koniec bedzie wsi
|
|
mandrzejczuk bardzo dobry pomysł do slubu jechać bryczką oryginalne :S
|
|
Bryczką wozi do ślubu: Zbigniew Plona 888 723 431
|
|
stadnina w kisielnicy
|
|
Kicha jechać do slubu bryczką. Takie jest moje zdanie :) Możecie sie z nim niezgadzac.
|
|
Stefan 01 siedz cicho zawszę młode pary jada samochodem ( limuzyna ) to zawsze co innego bryczka.A jak Ci się nie podoba to sie nie udzielaj :PPPP
|
|
stefan01 zawsze mozna isc pieszo:)? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
podaje adres strony agroplona.w.interia.pl lub nr tel. 888723431. Korzystałam z usług i jestem bardzo zadowolona.Polecam Ps. konkurencyjne ceny :)
|
|
hehhe ale kicha ta bryczka wstyd taka jechac niewiem skad oni sa ale widzialem ostatnio ********* bryczke jechala legionow taka duza czarna
|
|
heheh napislaem za je .. sta i gwiazdki wstawili;)
|
|
w stadninie Karino na poznańskiej wynajmują bryczki do ślubu
|
|
drogi agencie masz prawo do swojej opinii chcę cię uświadomić że bryczki są różne tak jak różne są ciuchy, samochody czy chociażby ludzie aha agenci też byli różni i nie każdy był fajny. :)
|
|
witam super pomysl z bryczką tez tak chcialam ale mamy za daleko z chlopakiem do siebie zeby jechac bryczka.
|
|
Stefan01 popieram Ciebie w 100% bryczką do ślubu kicha jak h*j!!! a tym bardziej jak koń nasra oczywiście w najmniej spodziewanym momencie i najlepszym;)Nie raz widziałem takie akcje z "furmanką" jadą takie czopy przez miasto i nie wiadomo o co im chodzi...hahahahaha. Żenada z górnej półki no,ale kto co lubi...wiadomo jeden lubi jak mu cyganie grają a drugi jak mu buty śmierdzą...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |