środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bryczka do slubu

Orientuje sie ktos gdzie mozna wynajac bryczke do slubu? Albo znacie moze kogos kto taka bryczke posiada i jest w stanie wyporzyczyc? Klub Carino odpada,bo troche drogo sobie zycza...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bryczka do slubu

chcesz to zawioze cie dwukolka

dwukolke to ci z mordy przy porodzie zrobili pacanie

w Czarnocinie jest ktoś, tylko nie mam namiarów ;( ale bryczke ma eleganckom chyba Krzysiek Kowalewski sie nazywa możesz podjechać to w nowym domku pod koniec bedzie wsi

mandrzejczuk bardzo dobry pomysł do slubu jechać bryczką oryginalne :S

Bryczką wozi do ślubu:

Zbigniew Plona 888 723 431

stadnina w kisielnicy

Kicha jechać do slubu bryczką. Takie jest moje zdanie :) Możecie sie z nim niezgadzac.

Stefan 01 siedz cicho zawszę młode pary jada samochodem ( limuzyna ) to zawsze co innego bryczka.A jak Ci się nie podoba to sie nie udzielaj :PPPP

stefan01 zawsze mozna isc pieszo:)?

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

podaje adres strony agroplona.w.interia.pl lub nr tel. 888723431. Korzystałam z usług i jestem bardzo zadowolona.Polecam
Ps. konkurencyjne ceny

:)

hehhe ale kicha ta bryczka wstyd taka jechac niewiem skad oni sa ale widzialem ostatnio ********* bryczke jechala legionow taka duza czarna

heheh napislaem za je .. sta i gwiazdki wstawili;)

w stadninie Karino na poznańskiej wynajmują bryczki do ślubu

drogi agencie masz prawo do swojej opinii chcę cię uświadomić że bryczki są różne tak jak różne są ciuchy, samochody czy chociażby ludzie aha agenci też byli różni i nie każdy był fajny.

:)

witam super pomysl z bryczką tez tak chcialam ale mamy za daleko z chlopakiem do siebie zeby jechac bryczka.

Stefan01 popieram Ciebie w 100% bryczką do ślubu kicha jak h*j!!! a tym bardziej jak koń nasra oczywiście w najmniej spodziewanym momencie i najlepszym;)Nie raz widziałem takie akcje z "furmanką" jadą takie czopy przez miasto i nie wiadomo o co im chodzi...hahahahaha. Żenada z górnej półki no,ale kto co lubi...wiadomo jeden lubi jak mu cyganie grają a drugi jak mu buty śmierdzą...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org