Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"głupie" tematy |
zastanawia mnie jedna rzecz na tym forum. prawie w kazdym temacie znajduje wypowiedz typu "i po co zaczynasz taki glupi temat". ludzie, jesli wam temat nie odpowiada, to nie komentujcie go. a takie pisanie dla pisania... zenada. jest tu kilku delikwentow, ktorzy celuja w krytykowaniu tematow. co o tym sadzicie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "głupie" tematy |
nie dyskutujac z takimi ludzmi zabier sie im mozliwosc do sprzeczek a zdanie swoje ma kazdy prawo wyglosic
|
|
iguana: nie powiesz mi chyba, że zaczynanie tematu, który już był lub reklama na forum nie są głupie? Ten temat też jest bezsensowny, bo napewno nie będziesz mówić nikomu, co ma robić ;-) Pozdrawiam
|
|
MrS Z całym szacunkiem - nie wszyscy użytkownicy netu mają obowiązek śledzić (tak jak my to robimy) na bieżąco wszystkie tematy, które pojawiły się X czasu wstecz. Część z tych powtarzających się tematów jest autorstwa NOWYCH uzytkowników netu bądź też NOWYCH w sensie bywalców na 4lomza. Pozdrawiam Tiger PS Również nie popieram reklamy na forum
|
|
MRS a to wlasnie bylo miedzy innymi o Tobie. Ja nie zamierzam nikomu mowic co ma pisac, wiec nie rozumiem czemu ty sobie uzurpujesz takie prawo. A co do pozostalych, ktorym wiecznie jakis temat nie pasuje. Troche wyrozumialosci, bo jak sama nazwa wskazuje, jest to forum OGOLNE. Tak wiec kazdy ma prawo pisac taki temat jaki mu sie podoba. To nie jest ani Twoje forum MRS ani innego pyskacza. Dl;atego poruszylam ten temat, jesli komus on nie odpowiada, niech na niego nie odpisuje, to jest baaardzo proste moi drodzy. To nie jest forum grupki, ktora ustawicznie sie na nim wypowiada. Dlatego kazdy, powtarzam kazdy moze sobie na nim pisac o kazdym, nawet najbardziej bzdurnym zdaniem co niektorych temacie. Niedlugo ktorys z co bardziej "wybrednych" napisze "sio z mojego internetu"... P.S. MRS swoja droga wie3dzialam, iz wlasnie napiszesz, ze temat jest bzdurny. Co jak co, ale jestes przewidywalny jak miesiaczka. Pozdrawiam
|
|
Tiger: owszem, nie mają obowiązku tego robić. Zauważ jednak, ile ostatnio rażącego debilizmu i hamstwa pojawiło się na forum wraz z nowymi użytkownikami. Jestem za częściową moderacją. Pozdrawiam. iguana: po prostu nie lubisz, kiedy ktoś ma odmienne od Twojego zdanie. Po drugie nie nazywaj mnie pyskaczem, bo Twoja wypowiedź świadczy tylko o tym, iż sama nim jesteś. Niech na forum pisze jak najwięcej ludzi, niech pojawia się dużo nowych tematów, ale tematów inteligentnych, przemyślanych i bez "mięcha". Dzięki za tą miesiączkę, tak to jeszcze nikt mnie nie określił! Pozdrawiam serdecznie Ciebie, i Twoją miesiączkę :-) Pozdrawiam
|
|
Dajcie spokój z tą klasyfikacją tematów. Mnie żadne "tematy" nie przeszkadzają, ale domagałbym się kultury wypowiedzi: dyskusje mogą być ostre, ale nie obraźliwe i bez ubliżania sobie wzajem. Możemy sobie pogadać o różnych rzeczach wszak: "Nie ma głupich pytań- mogą być tylko głupie odpowiedzi" jak mawiali starożytni Rosjanie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. :-) Zbych
|
|
Tak sobie czytam te posty i zastanawia mnie jedno, kto uzurpuje sobie prawo do określania tematów/wypowiedzi innych ludzi jako bzdurne. Przecież dla piszących dany temat nie jest głupi i bezsensowny inaczej pewnie nie pisaliby. Moim skromnym zdaniem Iguana poruszyła bardzo istotny temat "Tolerancja i wy/zarozumiałość Polaczków". Wydaje nam się że wiemy wszystko najlepiej i jesteśmy najmądrzejsi więc bierzemy się zaraz za pouczanie innych i ocenianie ich wypowiedzi, przemyśleń. Rozumiem że nie wszystkich pewne tematy postów interesują, mnie zresztą także, ale mam na to pewien sposób :) po prostu nie czytam, nie komentuję. Proste prawda ?!. No chyba że ktoś nabija sobie ilość wypowiedzi i komentarzy - takie dziwne hobby. I jeszcze jedno. Krytyka stylu pisania i ortografii, w sumie rozumiem niektórych razi te pare 'bykuf' ale nachalne i z dozą ironii poprawianie wypowiadającego się zabija sedno tematu, a wszak nie o to chodzi. I niech Moc będzie z Wami Ave
|
|
jak mówi stare klingońskie przysłowie: forumowiczu drogi! nie podoba się temat, nie komentuj a spokojniejszy będziesz... ;)) pozdrawiam kasia
|
|
Na forum zaglądam prawie codziennie i faktycznie niektóre tematy pozostawiają wiele do życzenia. Ale uważam, że z tego powodu nie należy publicznie ubliżać czy w brzydki sposób narzekać. Jeśli nie interesuje kogoś dany temat należałoby po prostu go opuścić i przejść do ciekawszego. Nie rozumiem pisania, oby cokolwiek dopisać do każdego zdania.
|
|
A ja uważam, ja myślę i według mnie! Ale tak naprawdę - co kogo co ja? Nic! --- Iota Geminorum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |