piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Śmierć na drzewie

CO WY PISZECIE ??? JAK KTOS JEST DEBILEM ALBO NIE UMIE JEZDZIC. ??? CO Z WAS ZA LUDZIE JAK MOZECIE OSADZAC NIEZYWEGO ??!!! MYSLICIE ZE CHCIAL UMRZEC ?? ALBO ,,NIE WSPOLCZUJE JEMU TYLKO JEGO RODZINIE " TO TEZ BYLO CHAMSKIE WY JESTESCIE POTWORY A NIE LUDZIE !!! USZANUJCIE CHOCIAZ PAMIEC PO SŁAWKU I ZOSTAWCIE JEGO OSOBĘ E SPOKOJU. POKOJ JEGO DUSZY...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Śmierć na drzewie

Temat juz byl. Po co zakladac drugi temat ???????????

nie napinaj się..

niestety często bywa tak że każdy przecenia swe możliwości !!!

Wiecie co, on mieszkal pare domow dalej. Znalem go i znam ciagle dobrze jego brata. Wiele lat przebywal poza granicami kraju, wrocil niedawno i tu zginal. Ja sie czuje strasznie po tym wypadku...

to poco kupowal BMW?????? pierwszy samochod w zyciu 10 dni sie pocieszyl i do piachu tak bywa. BRAWURA I NIEDOSWIADZCZENIE.

Wiem: brawura i niedoswiadczenie. Mozemy, a moze nawet musimy to wytykac. I co z tego? To nie zmienia faktu, ze jest mi go zal. Poprostu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org