Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skórzana kierownica |
Gdzie /u kogo/ i za ile w Łomży można obszyć kierownicę skórą. Za info dzięki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skórzana kierownica |
z tego co wiem to jakies 2 lata temu mozna bylo to zrobic na legionow w "FoX"czy jak to sie tam nazywa na przeciw 4+ obszycie kosztowalo 40zl razem z nitka i igłą a reszte trzeba zrobic wlasnoręcznie...ok 1.5 godziny roboty... |PrZeMo|
|
|
kup se na allegro he a reszte sam se zrobisz np:w niedzielne popoludnie :d
|
|
to nie taka łatwa sprawa dla osoby bez doświadczenia....
|
|
Generalnie (choć nie lubię generalizować :) jest tak,jak pisze urzad skarbowy Można kupić na allegro już za niewielkie pieniądze dobry zestaw do obszycia i po prostu zrobić samemu.Wystarczy minimum zdolności manualnych w sumie,tylko najpierw radził bym porozmawiać z kimś,kto już to robił,lub poszperać w necie na forach (fotki,instrukcje etc...) No ale jeśli już,to myślę że pierwszy lepszy tapicer to zrobi bez problemu,jak mu dać parę zeta :)
|
|
do materialu ktorym bedziemy obszywac kierownice zawsze daja instrukcje jak to zrobic :)
|
|
Po co tracić czas na allegro? Wystarczy podjechać do fachowca na ul. Niemcewicza 7. Jest tam zaklad krawiecki, który od wielu lat obszywa kierownice, gałki od biegów itp. Z jego usług korzysta w/w firma FOX.
|
|
Na Niemcewicza gość szyje profesjonalnie, robiłem u niego wiele rzeczy, jest dobry i konkretny ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |