Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kwesta na ŁKS!!!!!!!!!!! |
Kwesta na ŁKS!!!!!!!!!!! Brakuje kasy w klubie!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz widać, dlaczego przegrywaliśmy mecze, których nie mogliśmy przegrać!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kwesta na ŁKS!!!!!!!!!!! |
I klub w drugiej lidze ma się utrzymywać z kwest kibiców??? Z całym sercem jestem z Łks-em, ale te kwesty to można zorganizować na zakup nowych piłek itp. POTRZEBNY JEST SPONSOR!!!
|
|
tak sponsor mleczarnia piatnica bije rekordy w serkach na swiecie a dla lksuniedala grosza to bylby dobry sponsor BROWAR ŁOMŻA vs MLECZARNIA PIĄTNICA
|
|
Może JBB wykasłał tyle kasy dla Michała Wiśniewskiego!!!!!!!!
|
|
Dla mnie to bezsens. Też jestem całym sercem za ŁKS-em ale za kieszeń powinni się wziąść zarządzający drużyną np. prezesi klubu. Bo oni co miesiąc nie małe sumki zarabiają dzięki klubowi a główni bohaterowie czyli piłkarze nie mają pensji to jest głupota. Chociażby pieniądze za bilety gdzie one idą?? w kieszeń zarządzających no i na nowe piłki a dla piłkarzy cały chu....j. Ja też bym dobrze nie grał meczów wiedząc że nie dostane żadnych pieniędzy za to a zarządzający po 3000 zł oczywiście np. ;]
|
|
a tak poza tym to nie było trzeba latać do USA. Oczywiście kto poleciał zarządzający klubem wraz ze swoimi znajomymi. Ciekawe skąd pieniądze wzieli na ten wyjazd?? I to akurat wiem z bardzo dobrych źródeł. Bo na ten wyjazd nie poszło 1000zł. tylko 10 razy więcej. ;]
|
|
RaCo87 :żebyś miał takie dobre zródła to byś wiedział, że za wyjazd zapłacił łomżyniak mieszkający w USA (niepamietam teraz jego nazwiska),a ten wyjazd przyniósł też jakieś korzyści bo łomżyniacy mieszkający w USA zaczeli pomagać ŁKSowi co można było usłyszeć na ostatnim meczu i przeczytać na oficjalnej stronie klubu
|
|
A zeby tak "Ojca Dyrektora" do drozyny ?:) wtedy problemow finansowych by nie bylo na pewno :)
|
|
Cały czas słyszymy o sponsorach!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko na dzień dzisiejszy jedynym pewnym sponsorem jest miasto!!!!! Kasa z miasta by dawno była, tylko nikt z nich nie startuje do parlamentu. Na utrzymanie drużyny wystarczy kasa z fotoradarów, które tak zasilają miejską kase, jeżeli prezesi pobierają jakieś wynagrodzenie za nieudolne zarządzanie drużyną to jest jakieś nieporozumienie!!!!!!!!!!!!!!!! Na dzień dzisiejszy wszystko jest jedną wielką lipą!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Ludzie co w w tej piłce widzicie?? Nie ma kasy to zamykać ten cyrk. Stanowczo się sprzeciwiam by z moich podatków dotować ten amatorski klub. Prowadzę firmę i jeś źle gospodaruje kasą to jestem bankrut. Na co trzymać przy życiu tego trupa ŁKS?? Dla jakiej Idei?
|
|
Arek Mierzejewski: min dla takiej ideii ze ten klub jest dla mnie i dla wielu łomżyniaków bardzo ważną częścią życia, mecz jest okazją do oderwania sie od tej szarej rzeczywistości, która nas otacza dlatego trzeba zrobić wszystko żeby wyprowadzić ŁKS na prostą droge.
|
|
Amatorski klub? Zastanów się, człowieku.. Amatorski to on był kilka lat temu, a mimo wszystko miał swoich sympatyków. Teraz, jeśli chodzi o polską piłkę, jesteśmy (ŁKS) naprawdę na wysokim poziomie! Warto byłoby pozostać na zapleczu "pomarańczy" na kilka lat.. co nie znaczy, że jak spadniemy, przestanę chodzić na mecze.. Szkoda, że w naszej Łomży mamy wiele osób z takim podejściem, jak Ty.. Gdy w całej Polsce frekwencja na stadionach wzrasta, w Łomży maleje.. CZY WYGRYWASZ, CZY NIE..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |