Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Numizmatyka - znaczki |
Hej mam do sprzedania 2 klasery starych znaczkow z roznych dziedzin : sport, olimpiady, wojny,zwierzeta, panstwa oraz kraje .. takze kilka ladnych serii, niestety ja sie nie interesuje znaczkami dlatego chcialabym odsprzedac kolekcjonerowi i osobie ktora naprawde ytm sie interesuje i zajmie sie nimi dobrze.. napewno z apare lat beda zyskiwaly na wartosci jeszcze wiecej. Pozdrawiam serdecznie . Jesli ktos jets zainteresowany podaje adres danateresa@hotmail.com Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Numizmatyka - znaczki |
ile? co do wzrastania wartosci...to musi uplynac duzooo czasu...aby sie "wzbogacic" pozdrawiam ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Tak racja dlatego chce je sprzedac komus kto sie tym interesuje, juz teraz jest duzo znaczkow z 1939 a takze z innych dat.. Pasionatom napewno sie spodobaja i zadbaja o nie lepiej :)
|
|
a ile ogolem za te dwa klasery? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Tzn ja jeszcze ich nie wycenialam jedne znaczki sa starsze drugie nowsze wiec ciezko powiedziec, zalezy czekam na oferty moge nawet przeslac pare fotek wtedy mozna ustalic cene.
|
|
fotki pewnie i tak nikomu nie pomoga:D jak juz sie brac na robienie zdjec to kazdy znaczek z osobna...a znaczki sa bez pieczeci? bo takie maja wartosc ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Z pieczeciami tez maja wartosc zalezy ktorych ale czasem wartosc stemplowanych jest wieksza bo juz troszke ogladalam stron z wycenami, a mam znaczki stemplowane i nie.
|
|
Pani Moniko...jak Pani wyceni to wtedy pogadamy... :) pozdrawiam goraco ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Okk :) pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |