środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Numizmatyka - znaczki

Hej mam do sprzedania 2 klasery starych znaczkow z roznych dziedzin : sport, olimpiady, wojny,zwierzeta, panstwa oraz kraje .. takze kilka ladnych serii, niestety ja sie nie interesuje znaczkami dlatego chcialabym odsprzedac kolekcjonerowi i osobie ktora naprawde ytm sie interesuje i zajmie sie nimi dobrze.. napewno z apare lat beda zyskiwaly na wartosci jeszcze wiecej. Pozdrawiam serdecznie . Jesli ktos jets zainteresowany podaje adres danateresa@hotmail.com Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Numizmatyka - znaczki

ile?
co do wzrastania wartosci...to musi uplynac duzooo czasu...aby sie "wzbogacic"

pozdrawiam

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Tak racja dlatego chce je sprzedac komus kto sie tym interesuje, juz teraz jest duzo znaczkow z 1939 a takze z innych dat.. Pasionatom napewno sie spodobaja i zadbaja o nie lepiej :)

a ile ogolem za te dwa klasery?

Tzn ja jeszcze ich nie wycenialam jedne znaczki sa starsze drugie nowsze wiec ciezko powiedziec, zalezy czekam na oferty moge nawet przeslac pare fotek wtedy mozna ustalic cene.

fotki pewnie i tak nikomu nie pomoga:D jak juz sie brac na robienie zdjec to kazdy znaczek z osobna...a znaczki sa bez pieczeci? bo takie maja wartosc

Z pieczeciami tez maja wartosc zalezy ktorych ale czasem wartosc stemplowanych jest wieksza bo juz troszke ogladalam stron z wycenami, a mam znaczki stemplowane i nie.

Pani Moniko...jak Pani wyceni to wtedy pogadamy... :)

pozdrawiam goraco

Okk :) pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org