sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawo jazdy

Witam.Mam zamiar zapisać się na kurs prawa jazdy, w związku z tym mam pytanie do forumowiczów, czy zna ktoś jakiegoś dobrego instruktora? Szukam takiego, co wytłumaczy wszystko dokładnie, fachowo itp. Jak ktoś może pomódz to niech pisze, a i jeszcze ile taki kurs kosztowałby? pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawo jazdy

Do Ferenca 1200zł z lekarzem i egzaminem panstwowym

ja Ci zrobie za 300 zł :0 hehe

U Ferenca słyszałam że właśnie wychodzi drogo.bo on robi egzaminy wewnętrzne, których nie ma u innych instruktorów. a ta ogólnie to chociaż dobry on jest?

taa ferenc spoko bo dostaje kase :D tez do niego chodzilem i mowil ze u niego w osrodku jest ok 60-70% zdawalnosci za pierwszym razem przy czym lomza wypada mniej wiecej przy 50%:P ja zdalem za drugim razem no ale wydaje mi sie ze dobrze bylem przygotowany :))

"Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"

e tam, 2 500 lub z nazwiskiem, dobry obiad w Augostowie + kolacja + śniadanie z panienką (ale laską), jak w banku. Spytaj się Zybiego Buczkowskiego. Aha zarzuty u "proroka" gratis.

ściemka wszystkim

Tranzulka wychylę się i polecę Gruszfelda obok 1lo :) A co do instruktora pytaj o pana Andrzeja...
Nie robię reklamy itp. Po prostu polecam człowieka,który mnie uczył :) A teraz po latach moge powiedziec,że nie zamieniłbym go na zadnego innego...
Pozdrawiam i zycze bezwypadkowej jazdy :D

Ja w tamtym roku robiłam kurs u fajnego gościa i zdałam za pierwszym razem. Uczyli sie u niego też inni moi znajomi i też pozdawali bez problemu za pierwszym razem. Facet wszystko elegancko objaśnia i od razu wiadomo o co chodzi. Polecam! Cena kursu jest przystępna. Jego ośrodek jest na ul.Małachowskiego przy MDK-u. Wisi szyld, więc bez problemu można trafić.
Jeśli Cię to zainteresuje, mogę podać więcej informacji: gg:7989203

tez robilem u ferenca. egzamin za pierwszym podejsciem. przy tym instruktorzy w wiekszosci bardzo dobrze tlumacza i sa cierpliwi. nie bede pisac na forum nazwiska instruktora. jak chcesz to napisz do mnie maila to Ci podam. bad_day@interia.pl

zgadzam sie z MasaViV tyle że ja bym polecił pana ryska:D świetny facet zdałem za pierwszym razem a on sam ma ponad 90% zdawalności za pierwszym razem:D naprawdę gorąco polecam

Dzięki wielkie za pomoc. Już co nieco wiem, teraz będę się orientować w terenie. Pochodzę po tych ośrodkach co pisaliście i popytam. Pozdrawiam wszystkich :)

A ja polecę ośrodek Centrum na Giełczyńskiej. Gość umie naprawdę spokojnie i jasno wszystko wytłumaczyć. 900 zł + na własną rękę badania i egzamin. Naprawdę warto. Wszyscy znajomi, którzy u niego kończą kursy zdają za 1 razem.

Dowiedz sie kim jestes i pozostan soba...

ferenc i tak najlepszy jest ....Bo przeciez to SZkoŁa Z KLasą ;)

powtorze za przedmowcami... GRUSZFELD OBOK PIERWSZEGO LO !!!!

ODRADZAM SZczerze lok

Tych tematów już było sporo, i znowu się powtórzę, i polecę Ośrodek Szkolenia Kierowców Mariusz Gruszfeld, ja jeździłem z Panem Ryśkiem - popostu rewelka, tak jak ktoś pisał mają ponad 90% zdawalności. Poleciłem moim znajomym, skorzystali i wszyscy zdali. Naprawdę bez żadnej reklamy. Wybierz się na Bernata i powiedz, kto ich polecił :)

ośrodek szkolenia KAZIK komórka 605072426 nie wiem ile on teraz bierze ale uczy tak jak powinno sie
ośrodek mieści się na dwornej nie daleko sklepu Patrol nie pamiętam jaki tam dokładnie nr jest

kazik= gazik ;P

[gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]

makmarc to u niego tak się nauczyłeś rajdowo jeździć? skądiś znam twój nick:) heh dobra dzięki za wyjaśnienia:)

EEee tam tylko ja znam prawdziwego instruktora z krwi i kości....Luzak na maksa...zero stresu....dyspozycyjny....jak nie chcesz to wykładów nie ma..testów uczysz się samodzielnie...jak czegoś nie kapujesz napewno wytłumaczy....ja zrobiłem kurs w 2 tyg.!!!

===> 888601967

o O o o O
o O o O
O O o o O

jak wyglada teraz zdawalnosc na instruktora prawojazdy?czy ktos ma swierze wiadomosci/

dobra opinie ma GORSKI na Dmowskiego

a kaminiaka nikt już nie poleca?

ja tam do kaminiaka nic nie mam, ale moja koleżanka co zdawała u niego, tzn za instruktora miała jakąś babkę, to nie zdała już trzeci raz... ale chyba to zależy od osoby jaka się trafi...

Hmm..każdego da się nauczyć....wszysko zależy od instruktora..

[]-[]

...................no..hmm

[]-[]

[]-[]

[]-[]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org