Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ford Focus 2 |
Czy możecie powiedzieć mi coś o Fordzie Focus 2 ,jaki to jet samochód ,czy warto go kupic?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ford Focus 2 |
ford gówno wart
|
|
to zalezy czego od tego forda oczekujesz
|
|
oczekuje bezawaryjności, i żeby mi służył długie lata,dlatego chcę kupić nowy samochód ,a dlaczego jest ,,gówno wart,,?co z nim jest nie tak ? poradzcie jeśli wiecie.
|
|
ja tam mam focusa 1 i zero problemów
|
|
Ford Focus 2 fajny sprzęt :) I wcale nie jest ''gówno wart''
|
|
wydaje i się że jeśli kupisz nówkę i będziesz o niego dbał a nie naprawiał jak się zepsuje i ogólnie będziesz jeździł z "głową" to będziesz zadowolony
|
|
Focus I ma problemy z korozją... ale poza tym to świetne auta... a Focus II to ulepszona wersja I, ale brzydszy :ble: ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
proszę Cię bardzo: http://www.autocentrum.pl/oceny_aut/Ford_Focus_II.html Ps. żeby nie było głosów że jestem dilerem forda i namawiam na kupno
|
|
ford gowno wart a fiat jego brat.
|
|
Jeśli masz kupywać nowe autko to nie kupuj focusa, fakt, autko całkiem dobre, a szczególnie układ kierowniczy i przeniesienie napędu, ale to jednak zawsze pozostaje ford.. nie daj boże trafisz na jakiś "lewy" egzemplarz bądz coś się spieprzy to płacz i lament bo części drogie. Uważam, że bardzo dobrym rozwiązaniem będzie Skoda Octavia TDI, bardzo solidne auto, dobre materiały, sprawdzona technika i konstrukcja, dobry naped i jego przeniesienie, dobry układ kierowniczy, wielki bagażnik... itp itd :) przy tym wszystkim cena auta jest bardzo atrakcyjna :) Pozdrawiam:)
|
|
Dzięki za opinie, będą pomocne w podjęciu decyzji , nie myslałem że częsci do Focusa są takie drogie?,a co sie dotyczy korozji to Focus2 ponoć ich nie ma. Pozdrawiam.
|
|
Jeśli chodzi o korozje to nie ma co się obawiać, auto jest dobrze zabezpieczone, no chyba, że jakaś wada fabryczna. Przed zakupem możesz się mniej więcej zorientować ile kosztują części do focusa i będziesz wiedział czy podołasz:) ogółem auto bardzo fajne i udane :) Zainteresuj się cenami rzeczy które trzeba wymieniać systematycznie, czyli: rozrząd,olej,klocki, tarcze,zawieszenie itp
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |