poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Konkurs na dyrektora „dziesiątki” uchylony

Witam, pewnie hurtownia "Mariola". Daleko nie mają, można widlakiem przewieść palety z towarem. I będzie "piękny hipermarket" taki jak kiedyś Biedronka za Statoil-em.
A tak poważnie, proszę zwrócić uwagę że inwestorzy planują adaptację hal po Bawełnie na potrzeby marketu.

Pozdrawiam
MirekO

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Konkurs na dyrektora „dziesiątki” uchylony

w artykule na 4lomza podane jest ze odnotowano 6 przypadków zachorowan na grype.

ja w ciagu 2 dni spotkalem ok. 30 osob chorych he mnie tez złapało

czuubek, Twój login jest adekwatny do poziomu, który prezentujesz. Bez urazy, ale bąćmy tolerancyjni, a poza tym co Ci do czyjegoś tatuażu? Daruj sobie

teledysk fajny,nuta beznadziejna.

Dla mnie Polska to moja ojczyzna, zaintrygowany naszą dyskusją przybliżyłem sobie nieco temat MW i mam jeszcze gorsze zdanie na temat tej organizacji, niemniej nie będę oceniał poszczególnych członków (ups ;) )na podstawie moich przemyśleń.
A Twój wiek... No cóż, domyślałem się tego że masz około 20 lat. Wierz mi, za parę lat zmienisz zdanie. Mam trzydziechę to wiem

Pozdrawiam, i jak masz ochotę kiedyś się pokłócić na tematy polityczne to znasz moja ksywkę i maila

Miłej nocy all

w momencie podwyzki czynszu i innych oplat.dostaniesz do domu rozliczenie na ktorym bedziesz mial wyszczegolnione wszystkie oplaty co i jak bedzie tam wszystko napisane.

za wywoz smiecie i inne takie placi sie od osby ale nie bede o tym pisal wszystko pewnie neidlugo dostaniesz ja juz dostalem :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org