Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konkurs na dyrektora „dziesiątki” uchylony |
Witam, pewnie hurtownia "Mariola". Daleko nie mają, można widlakiem przewieść palety z towarem. I będzie "piękny hipermarket" taki jak kiedyś Biedronka za Statoil-em. A tak poważnie, proszę zwrócić uwagę że inwestorzy planują adaptację hal po Bawełnie na potrzeby marketu. Pozdrawiam MirekO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konkurs na dyrektora „dziesiątki” uchylony |
w artykule na 4lomza podane jest ze odnotowano 6 przypadków zachorowan na grype. ja w ciagu 2 dni spotkalem ok. 30 osob chorych he mnie tez złapało
|
|
czuubek, Twój login jest adekwatny do poziomu, który prezentujesz. Bez urazy, ale bąćmy tolerancyjni, a poza tym co Ci do czyjegoś tatuażu? Daruj sobie
|
|
teledysk fajny,nuta beznadziejna.
|
|
Dla mnie Polska to moja ojczyzna, zaintrygowany naszą dyskusją przybliżyłem sobie nieco temat MW i mam jeszcze gorsze zdanie na temat tej organizacji, niemniej nie będę oceniał poszczególnych członków (ups ;) )na podstawie moich przemyśleń. A Twój wiek... No cóż, domyślałem się tego że masz około 20 lat. Wierz mi, za parę lat zmienisz zdanie. Mam trzydziechę to wiem Pozdrawiam, i jak masz ochotę kiedyś się pokłócić na tematy polityczne to znasz moja ksywkę i maila Miłej nocy all
|
|
w momencie podwyzki czynszu i innych oplat.dostaniesz do domu rozliczenie na ktorym bedziesz mial wyszczegolnione wszystkie oplaty co i jak bedzie tam wszystko napisane. za wywoz smiecie i inne takie placi sie od osby ale nie bede o tym pisal wszystko pewnie neidlugo dostaniesz ja juz dostalem :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |