poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kłótnie w PIS!

Tu masz mapke z zasiegem edge w lomzy to zobacz czy jestes w zasiegu
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/be9ee37c164b8abc.html
ta mapka była jeszcze nie dawną na stronach plugsm ale teraz jej nie ma.
Mapka z strony http://iplus.pl/zasieg.html jeżeli chodzi o łomże to wg. mnie przekłamuje.Przekaźniki plusa w łomży to kompin mpec,poznańska browar(edge),i maszt przy elektrowni róg polowej i al.legionów.Osobiście moge potwierdzić działające edge w piątnicy :) Wiecej się dowiesz co i jak na www.bez-kabli.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kłótnie w PIS!

co jeszcze? od razu winyle a nie kasety albo nie wiem teksty pismem klinowym i hieroglifami

Czubek zapoznaj się z problemem a potem dopiero zacznij się rozpisywać! Ktoś zadał bardzo poważne pytanie a jak zwykle Czubek jest Czubek!
W Łomży jest poradnia zdrowia psychicznego dla dzieci mieści się na parterze w szpitalu. Odnośnie ADHD mogą oni dalej pokierować.
A dla Czubka jest oddział psychiatryczny też w szpitalu:))))))))))

loko no chyba nie powiesz, ze ci z tlumaczenia wyszlo "skazany na smierc"? ;)
Mnie tez smiesza niektore tlumaczenia tytulow filmowych. Zwlaszcza ze Hollywood odchodzi od dawnej numeracji (Rambo 1, 2, 3 ;) ), na rzecz zmienionych nawiazujacych do poprzedniej czesci tytulow. Pozniej sie tlumacze musza napocic, zeby wybrnac z sytuacji, a najczesciej tytul wogole nijak sie ma do oryginalu.

To jak na niedawno przeczyalem... Kolejna czesc Die Hard (Szklana Pulapka) ma nosic tytul: Live free or die hard, trzymajac sie konwencji nazewniczej nasi przetlumacza go pewnie: Zyj wolny lub szklana pulapka ;)

A sam serial naprawde wciaga... przy czym chcialbym zauwazyc, ze jesli ktos jest niestrudzonym poszukiwaczem realizmu, to raczej powinien odstawic kino sensacyjne ;) Dla mnie serial super, drazni tylko, ze na koniec kazdego odcinka pojawia sie kolejna zagadka do wyjasnienia i trzeba siedziec ogladac dalej ;)

Jesli to prawda, ze ma byc 6 serii, to bedzie ciezko ;) Nie wiem co tam jeszcze wymysla, bo w kazdym odcinku ma sie wrazenie, ze wszystko lada chwila sie wyjasni, a tu lipa ;)

Byłem tam dziś, miejsce jest OK, czysto schludnie, trasy przygotowane, mają armatki śnieżne i ratraka, na miejscu jest wypożyczalnia nart oraz można napić się i cos zjeść w ciepłym namiocie lub na stolikach na zewnątrz. Górka raczej dla początkujących narciarzy.
Tutaj jest filmik ze zjazdu http://video.google.pl/videoplay?docid=7265240327795360776

Pozdrawiam i polecam!

Ja też rozwiązałam ,ale dopiero teraz zerknelam ze podal ktos odp :-/ Ps przynajmniej mam satysfakcje ze sama to rozwiazalam :-P Pozdrowka dla wszystkich :-P

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

siemka Macku masz moze jescze strony na których sa toernty nie wymagające rejestraci opłaty bo chaiłbym scignosc kilka rzeczy

zgory dziekuje

:) Kiedys tez szukałam dobrego fryzjera i tez weszłam na te forum niby wszyscy zachwalali jakies fryzjerki skorzystałam z usług niby najlepszej ale teraz wiem ze to sciema heh a ludzie ktorzy tym sie sugeruja sa bardzo naiwni tak jak ja kiedys byłam :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org