niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zaczyna się niewinnie od takich paplaków i zbychów...

toć napisałem co sądze: no comment bo nie używam.

W końcu MS postawił krok do przodu. Tab'y są w innych przeglądarkach nawet od 10 lat. A w IE dopiero teraz.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zaczyna się niewinnie od takich paplaków i zbychów...

giina no to widzialas i nie zareagowalas, piszesz ze bylo 20 na 20, liczylas?? pozniej zas piszesz podobno dzgali, to sie zdecyduj czy widzialas czy slyszalas

Ty LOKO bujasz jakimś koreańcem, a komuś tylko patrzysz aby szpile włożyć.
No ale czego po tobie możena się spodziewać, przecież twój kuzyn (Krzysio Kononwicz) podobnie się zachowuje. A jabłko daleko nie pada od jabłoni. BHEHEHEHEHA

Książka - najpraktyczniejszy prezent z możliwych. Jak dobrze się zakręcisz to będzie i tania, i śmieszna.
Cuda takie kupisz w każdej księgarni. Jeżeli jednak wolisz sklepy internetowe polecam empik.com.pl - szczególnie gdy masz kartę zniżkową Premium Club bądź Nokia Club. Merlin.pl też daje rade.
pzdr

Jurand

firefox RLZ !!

HAHAHAHA
przyganił kocioł garnkowi.
Łukasz, wiem że od ciebie wyższych lotów komentarzy nie można się spodziewać.
A mam jeszcze jedno pytanie- kase dla C_W już oddałeś?
Temat rozwinę w oddzielnym wątku na forum:))))))
Pozdrawiam

Tyku hehe

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

zbych77: ja jeżdżę koreańcem? chcesz się spróbować spod świateł?

ty siebie nazywasz ełkaesiakiem?
obrażasz tylko prawdziwych kibiców Łomżyńskiego KS , a zwłaszcza grupę ultras eŁKaeSiaków.

Jesteś takim kibicem ŁKS?
Na ilu byłeś wyjazadach czwartoligowych? Na ilu trzecioligowych? Zapisałeś się chociaż na wyjazd do Opola?
Właśnie przez takich jak wy wielkich sezonowiczów, kibiców domowych my nie możemy jechać choćby jednym autokarem za grosze by dopingować nasz ŁKS.
Zacznijcie jeździć na mecze wyjazdowe to nie będziecie płakać spowodu braku jednego meczu u nas.

No cóż kibice Grajewa i Dynama Mińsk za bardzo się rozszaleli a ślepy obserwator pomylił nas z nimi :|

a szkoda, że ten atak nie był wymierzony w policję za to jak się zachowywała w drodze na mecz i tóż po meczu

istny faszyzm na stadionach w wydaniu policji i pzpn

;)

koreańce nie są ani złe ani WOLNE ;)

a najlepsze auto...

ZAWSZE

służbowe :D

pozdrowienia Maćku. A świat może będzie istniał dzięki takim anonimowym zapaleńcom jak Ty. Gratulacje.

wez verba to szajs

Kompletuje wlasnie swoja domowa silownie. Szukam obciazenia moze moglibyscie mi cos doradzic co jak i gdzie najtaniej i w miare solidnie a moze Wy macie ewentualnie gdzies cos do sprzedania. Interesuje mnie okolo 70 kilo (czesc juz mam). Pozdrawiam

nie ocieniam bo nie slucham ani vivy ani eski czy innego rmf podalem prosty przyklad niszczenia jakiej kolwiek tworczosci muzycznej w Polsce

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Dziękuję i również pozdrawiam.

Pozdrowienia.

Autor: Pontifex Mal
napisał:
ty siebie nazywasz ełkaesiakiem?
obrażasz tylko prawdziwych kibiców Łomżyńskiego KS , a zwłaszcza grupę ultras eŁKaeSiaków.

tzn kogo in obraził - wyjaśnij??

Autor: ełkaesiak (---.lom.vectranet.pl)
Data: 19-11-06 19:26
napisał:
Byłem na meczu i widziałem, że jako pierwsza na boisko wybiegła grupa debili z Łomży. Oczywiście prawdziwi kibice zostali na trybunach.
Piszę debile bo to już nie pierwszy raz.

Obraził prawdziwych kibiców pisząc, że siedzieli potulnie na trybunach, gdy w rzeczywistości to właśnie oni biegali po murawie, czy też grupę ultras, którą winien nazwać po prostu łagodnie, np: "młodzi gniewni", dzięki którym w wyniku sankcji PZPN nie możemy chodzić na mecze naszej drużyny???

cyt: "Właśnie przez takich jak wy wielkich sezonowiczów, kibiców domowych my nie możemy jechać choćby jednym autokarem za grosze by dopingować nasz ŁKS." - możesz to rozwinąć po nie kumam ??!!

Czy jest was za mało na jeden autokar, o co chodzi?? My normalni kibice, którzy nie mamy siły dymać po murawie w przerwie zawodów oraz zacni sponsorzy tego klubu łożymy na niego kasę. Czy mam rozumieć, iż winna być ona przekazywana na extremalne kary za wybryki huliganów oraz przymusowe dopłaty do autokarów dla tych, którzy chcą za naszą kasę podróżować po Polsce i pilnie uczyć się fachu od ultras ?? Uczyłeś się matematyki ?? - 5000 zł kary i utrata wpływów z biletów, reklam za zakaz rozegrania meczu na własnym boisku. To także ryzyko utraty apanaży dla piłkarzy za zwycięstwo (trudniejszy mecz na wyjeździe). Mądrości tu nie odkryłem, ale warto się jednak zastanowić. Czy nam naprawdę zależy na naszym ukochanym klubie czy też ważniejszy jest orgazm na polu walki (orgazm to zjawisko, które czasem zachodzi u osobników dojrzałych).
Pozdrowienia.

" Kopa z glana w dyskomana ! "

Witam
Poszukuje informacji (artykul w gazecie, badz relacja osob) o wypadku ktory mial miejsce pod Łomzą w czwartek 16.11.2006. Wypadek byl z udzialem traktoru.

Pozdrawiam

Czy chodzi ci o wypadek w ktorym zgonal Janusz Rydzewski?

Rzeczywiście jeżeli zamawiałeś tam fryDki to nic dziwnego że tak Cię obsłużyli.

fanka czytaj troszkę dokladniej.

Zajrzyj do pierrwszego zakłd auto naprawa. Tam do oporu są stare tarcze hamulcowe od samochodów osobowych. Z tego jest b. dobry materiał na hantle i sztangi.

Ja nigdy nie miałem problemów z obsługą w tej restauracji. Jedzenie też smaczne, tylko rzeczywiście menu mogliby wreszcie poprawić.

Sie nadajecie

"... ku mojemu zdziwieniu dostalem to z frydkami"
A jednak chyba dobrze przeczytała ;)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

w menu były talarki,może tam tak się to nazywa

juz lepiej kup se w auchan czy cos bo jest taniej niz u miliszkiewicza i sa oryginalne ewentualnie od kogos ,ja mam sztange z kol zamachowych od poloneza lub fiata 125p ,jedne wazy 7 kilo jest male objetosciowo,za gryf sluzy mi pret zbrojeniowy 30mm wazy okolo 10 kg ,ogolnie za cala sztange 60kg zaplacilem 50 zł + zaciski i farba ,kiedys miałem z betonu ciezarki ale duzo miejsca zajmuja ,za odwaznik 10g zaplacisz u miliszkiewicza 50zl za co masz karnet na miesiac pomysl czy warto

Zjadłam tam dobre pierogi. Rzeczywiście pomyłki to tam codzienność - zamiast miętowej herbaty dostałam zwykłą.
Lokal urządzony fajnie, tylko lekko czuć stęchlizną. Stał pusty tyle czasu, więc nie jest to dziwne.
Jeśli ktoś szuka restauracji na wysokim poziomie to nie dla niego. Mnie się podoba, nie szukam łomżyńskiego mariotta:-)

A swoją drogą frydki też są dobre ;D

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

papu A jakie są twoje wrażenia?? Podziel sie nimi:) Ja Moge sie przejść wielce sie boje jakichś Blokersów albo innych Meneli pfff;)

............

POTRZEBA NAM INFRASTRUKTURY!!!

Mysle ze to glowny powod waszych problemow, gdyz, jesli mozna mowic o Lomzy "Dziura" to chyba tylko z tego powodu. Ani kolei ani obwodnicy! Po prostu czarna dziura na mapie. Dojazd z Ostrowii do Lomzy to prawdziwe rodeo!Nigdy nie mialem choroby lokomocyjnej, ale ostatnimi czasy dziwnym trafem zdarza mi sie to wlasnie na tym odcinku. Podejrzewam, ze od strony Ostroleki jest podobnie (dawno nie jezdzilem, ale takie mam wspomnienia).

Pytanie, co kazdy z was robi zeby poprawic zycie w Lomzy? Nie widze jeszcze akcji zbierania podpisow pod petycja do rzadu RP o przejscie do mazowieckiego, czy blokujacych drogi w celu wymuszenia jakichs rozwiazan odnosnie obwodnicy wokol Lomzy!

W Lomzy nic nikogo nie obchodzi, niemal nikt sie nie udziela, by cos zmienic. Kroluja jedynie konkursy w narzekaniu.

Uwaga!!! nabity :)))))

papu: banda podpitych meneli chca sie popisac przed swoimi kolegami, takie sa moje wrazenia.

długi

obejrzalem ten film...jest swietny:) mozna sie troche posmiac:)

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Już poprawili, hehe.

............

a najlepsze w "starych" czasach było, że nikt nie potrzebował fety, żeby nabrać "odwagi"....
Pamiętacie może coś takiego jak Vatos Lokoc ?? założone przez Alladyna i Elvisa??

w poczatkowym okresie (po otwarciu) bradziej mi odpowiadal ten lokal, mniejszy ruch, cisza spokoj, muzyka w tle, nie bylo czuc dymu papierosowego. i co najwazniejsze jedzenie bylo super, duzo i dobrze przyprawione i przygotowane. CZasami tam zagladam ale to ju znie to. Wlascicielenastawili sie juz wylacznie na zysk. mniejsze porcje, duzo ludzi, harmider, muzyka zaglusza ludzi ludzie ja przekrzykuja. Pomyki? nic takiego nie doswiadczylem, nadgorliwa obsluga?- jezeli zbyt czesto pokazuje sie jest zle ale gdy jej brak tez jest zle.

zapowaidalo sie calkiem fajnie, ale wlascicielom brakuje cierpliwosci badz pieniedzy na doprowadzenie tego do konca.

zna ktos jakies sklady łomżynskie które nagrywajo

A moje miasto to Bialystok
A moje zycie to Bialystok

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=80650&t=80650

............

2012?!

a ja liczyłem na 2010....

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Powoli zabieram sie do napisania czegoś w tym temacie ale kiedy to będzie to nie mam pojęcia, bo jest duzo do opowiadania w temacie SP3 "Trójkąta"i pobliskich osiedlii. Co do wypowiedzi SaneOne, zgadzam sie z nim w 100% i było pełno historii związanych z różnorakimi wojnami w których brała udział SP3. Widze, że kolega też jest z tej okolicy więc Siemanko. Nie pasuje mi tylko jedna sprawa w twojej wypowiedzi, a mianowicie używasz słowa 'ikona' i pomijasz dużą , a nawet bardzo dużą grupe ludzi. Ale to twoje wspomnienia. A wymienione osoby dobrze znam, bo z niektórymi sie nawet w jednej ławce siedziało. Narka

Cooper: siemano... no masz rację, że pominąłem sporą ilość osób... mógłbym w sumie wymienić tutaj bardzo dużo osób, ale chyba nie wszyscy muszą wiedzieć... a tamte osoby wymieniłem, bo wydawali mi się najbardziej rozpoznawalni... zresztą ten kto ma wiedzieć i tak wie, reszta nie musi... pozdro

Dlaczego lomzynskie media nie interesuja sie sportowcami z naszego regionu?

Elo elo My cos tam tworzym Od paru lat na ks Janusza "KiNT" juz niedługo nielegal przed 2006 lub początek 2007 pare kawałków jak ktos chce niech se posłucha oto i Adres:
www.kinrevolucja2006.mp3.wp.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org