Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chcieli złapać ale nie wyszło |
ten sam przypadek co pobieranie VATu od darowizn przedsiębiorców na rzecz hospicjów, domów opieki itp... :( .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chcieli złapać ale nie wyszło |
nie podoba sie to nie nie czyta sie 4łomza , JASNE, NIE , ale chyba nie dla wszystkich. Kocie jęki na ten "istny cyrk" nic tu nie dadzą :] Mysle ze wiekszosć osób tu piszących jest w młodym wieku , młodośc ma swoje prawa, do głupich wypowiedzi jak i wulgaryzmów które otaczają ich wszędzie - w szkole , na podwórku czasem i w domu , nie dziwie sie wiec ze przenosza je tutaj . Niektórym chłopakom buzuja hormony , lepiej jak sie wyżyją na forum niż na podwórku a może co po niektórzy mają takie "dziwne: poczucie humoru :P rudy błazen z druhem
|
|
Korzystam z cingulara i chyba nie ma takiej mozliwosci..................... Zbych
|
|
dziękuwa
|
|
1:1 jest;)
|
|
nikt nie lubi kontaktow ja tez ich nie lubie
|
|
FranzMaurer eheheh zgadzam się ;) Pakero może się wysmaruj bejcą jak to robią kuluryści :)
|
|
Mozliwosc jest :) oto i stronka www.cingular.com/sendamessage
|
|
Trzeba wejść na gejosko stronę oni tam napewno wiedzą jak pieknie wyglądać ahahahaha.
|
|
urzad skarbowy ThX:) Reszta propozycji Odpada a szczególnie Kamilka And FranzMaurer rudy błazen z druhem
|
|
cycq Pozdro Synu Boczka I Ferdka!!!:):):):) Żyw sie Boczem i Piwem hahahahahaha Miernoto:D:D:D
|
|
Czy tommeknet powinien tańczyć? Ankieta, TAK/NIE/KATEGORYCZNIE NIE! Ps. Ja tańczyłem, jakoś piłem, tzn. tańczyłem, ale piłem itp. Zgadzam się z opiniami poniższymi itp. itd., które są dla mnie korzystne. Hehe.
|
|
Super Gość nawet po po dekadzie pamieta uczniów i można z nim pogadać. Pozdro dla wszystkich z rocznika 92-97 (KRASNOŚ - elektroniczna)
|
|
witam chcialby sie zapytac czy ktos z was nie orientuje sie ktory sklep komputerowy jest najtanszy czy tez we wszystkich ceny sa porownywalne ? nie chodzi mi o kupno zlozonego juz komputera tylko o czesci
|
|
Zostawiam to bez komentarza...ja wszystkie mecze typowałem 3 dni przed kolejką a patrzę że tu takie przekręty można robić:] PO drugie mój kumpel w tamtej edycji wygrał(zajał 3 czy tam 4 miejsce) a to dawało karnet na mecz ŁKS-u u...nas:D Do tej pory nie dostał karnetu...i nie widział meczu u nas w Łomży:D
|
|
TAK :>>> odp na Ankiete 1 i 2 :)
|
|
heh... Móh kolega wygrał ŁKSówke i też żadnej gwarantowanej nagrody nie widział... Jurand
|
|
UZYTKOWNICY OSZUKUJACY POWINNI ZOSTAC ZABLOKOWANI. CZEKAM NA TO...
|
|
Na Ks.Anny jest jakis nowy sklep(obok Banku Społdzielczego) moga miec teraz tanie czesci.Ale nie znam szczegołow jeszcze nie byłem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |