Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w ktorej instytucji panstwowej w Łomży panuje najwiekszy nepotyzm? |
Radziecka bodajże, wąska uliczka zaraz obok Starego Rynku (po lewej od Ratusza) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w ktorej instytucji panstwowej w Łomży panuje najwiekszy nepotyzm? |
Lomzes swojej ignorancji nie musisz eksponować w tak pierwotny sposób...
|
|
....Graj w zielone... .
|
|
Człowiek jest tyle wart ile go sprawdzono... .
|
|
mojemu kochanemu M grozi kara wiezienia za uchylanie sie od wojska/tak powiedzieli w WKU/ od paru lat mieszkamy za granica i nie stac nas, zeby moj maz jechal nawet na 4 miesiace do polski-przeciez nikt mi nie pokryje wydatkow, a za ewentualne pieniadze, tzn. zold bym sobie mogla chyba waciki kupic w tym roku konczy 28 lat, wiec moze sie odczepia jesli nie, za okolo 2 lata zlozymy uroczysta przysiege na wiernosc innemu krajowi, wtedy sie /chyba/ na pewno odczepia
|
|
ADALL mas zjkiś kopleks a propo małych ptaszków......
|
|
T.Love - kultowa kapela ( jedna z moich ulubionych ) " Syn miasta '' "Nie oszukam cię Nie mogę spóźnić się, kochanie Nie oszukam cię Zegarek mierzi mnie, taksówka o tym wie Nie oszukam cię " I znowu łatwiutka zagadeczka: "Ja czekam trzeci dzień, patrzę na drzwi Czy przyjdzie ktoś od Ciebie, czy przyjdziesz Ty " Zbych
|
|
Witam, w ostatnich dniach Yahoo Answers zebrało ponad 15000 odpowiedzi na pytanie postawone przez wybitnego myśliciela Stephena Hawkinga - jednego z filarów współczesnej wizji Wszechświata. A może i drodzy forumowicze chcieliby zastanowić się wspólnie (momencik refleksji przed albo tuż po wymyślaniu wspaniałej recepty na rozwój). Pytanie brzmi: How can the human race survive the next hundred years http://answers.yahoo.com/question/;_ylt=AtjblpXOSMXPaKrJ2N9lui8jzKIX?qid=20060704195516AAnrdOD Jak ludzkość przetrwa następne sto lat? Pozdrawiam !
|
|
W ostatnich kontaktach jest wzmianka o kampusie dla WSIiP... Niestety informacja dość enigmatyczna, wie ktoś może coś więcej. Wreszcie, co sądzicie o tym pomyśle? Do osób którę mogą onim decydować mam pytanie czy jest ten pomysl wykonalny... Pozdrawiam uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Oczywiście "Kontaktach", "o nim".
|
|
Szyna ale ja nie mam żadnego ogara
|
|
to powodzenia a praca w lomzy jest tylko trzeba poszukac i ruszyc sie a "wolmne miejsca" np w hurtowni WIOMAR tylko potrzeba checi i zaciecia troche .
|
|
Może zobaczmy co sami policjanci mówia o tej sprawie... Poznajmy ich opinię: http://www.ifp.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=14887 14!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |