sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
BASEN PRZY SP 10

spróbuj moze alkochol

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: BASEN PRZY SP 10

Zrobić sobie party kawalerskie/panieńskie i iść na całość. A jak !! Potem już przysięga będzie obowiązywać.

ja spedzilam w lomzynskim szpitalu tydzien, lekarze w wiekszosci ok, ale pielegniarki...szkoda gadac, tylko 2 byly ok, nie super mile, czy mile-normalne, reszta-trwoga, szczegolnie te mlodsze, bleeeeeeee

natomiast, jak lezalam w stanach w szpitalu, opiekowaly sie mna tylko pielegniarki, przepraszaly, ze stetoskop zimny, ze badanie bedzie nieprzyjemne, glaskaly po nogach, ramionach, gdy wbijali mi igle ze znieczuleniem
jedna siedziala caly czas ze mna w pokoju/do porodu/
anastezjolog mezowi i mi pokazywala dzidziusia, maz mogl przeciac pepowine mimo,ze byla to cesarka
lekarz/moj/ przychodzil do mnie 1xna dzien
prowadzil prywatna praktyke, ale do porodu szedl do szpitala, placilo mu moje ubezpieczenie, szpital udostepnil mu sprzet i pracownikow, za to zreszta placilo moje ubez.-wszyscy zadowoleni, ja tez, bo mysle, ze w takich warunkach i wsrod takich ludzi nie urodzilabym nawet w polskim prywatnym szpitalu
ale jesli chodzi o koszta, to sobie nawet nie wyobrazacie

Ależ Frotuś! NIe w głowie mi było do szufladek wrzucać Ciebie! :)
W szufladkach trzymam jeno ubranka rozmiar 98 i 134, ale frotki to ino w koszyczku małym wiklinowym... :P :))))))))

I moje Martensy gdzieś w piwnicy leżakują sobie...ehh...młodości ty moja, gdzieżeś, ach gdzie??

O ho, ho, przechyły i przechyły,
O ho, ho, za falą fala mknie.
O ho, ho trzymajcie się dziewczyny!
Ale wiatr, ósemka chyba dmie.

Tytuł: :Przechyły", wykonawca: Znajomi przy ognisku..:)

No, ale tego, to nie zgadniecie!:

Była sobie żabka mała
rere kum kum rere kum kum...

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Może zarzućcie jakies linki do łomżyńskich produkcji..

ty czemu nie heheh :D

Mozesz je zrobic samemu. sprzedaja taki papier ktory wkalasz do drukarki i drukujesz. Potem żelazkiem prasujesz najlepiej na bialej koszulce, tyle. taki papier kiedys kupiłem w Alienie (teraz Expert) na Broniewskiego. Poza tym nic innego nei radze tam kupywac :P hehhe

To zależy co się chce mieć w takim odtwarzaczu. Popatrz np tutaj: http://techmarket.pl/shop.php?a=lista_prod&sa=c&categorie=84&PHPSESSID=5bdcebf86baabb5558dbbe832b559db3 lub: http://techmarket.pl/shop.php?a=lista_prod&sa=c&categorie=121

Marcin135, a jaka jest różnica między "myslisz" a "myslisz" ?:)

Zbyszek jest tak zajęty sprawami spółdzielni że nie miał czasu o tym sie dowiedzieć, a pozostali sa tak mu wierni że gdy zgłosił kandydaturę to nie śmieli sprzeciwu powiedzieć.

malachit dobrze ci sie wydaje ;))

to juz jutro 17 lipca to sobie poogladamy;)

moim zdaniem malo dostalimy do sledzie zabrali.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org