Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BASEN PRZY SP 10 |
spróbuj moze alkochol
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BASEN PRZY SP 10 |
Zrobić sobie party kawalerskie/panieńskie i iść na całość. A jak !! Potem już przysięga będzie obowiązywać.
|
|
ja spedzilam w lomzynskim szpitalu tydzien, lekarze w wiekszosci ok, ale pielegniarki...szkoda gadac, tylko 2 byly ok, nie super mile, czy mile-normalne, reszta-trwoga, szczegolnie te mlodsze, bleeeeeeee natomiast, jak lezalam w stanach w szpitalu, opiekowaly sie mna tylko pielegniarki, przepraszaly, ze stetoskop zimny, ze badanie bedzie nieprzyjemne, glaskaly po nogach, ramionach, gdy wbijali mi igle ze znieczuleniem jedna siedziala caly czas ze mna w pokoju/do porodu/ anastezjolog mezowi i mi pokazywala dzidziusia, maz mogl przeciac pepowine mimo,ze byla to cesarka lekarz/moj/ przychodzil do mnie 1xna dzien prowadzil prywatna praktyke, ale do porodu szedl do szpitala, placilo mu moje ubezpieczenie, szpital udostepnil mu sprzet i pracownikow, za to zreszta placilo moje ubez.-wszyscy zadowoleni, ja tez, bo mysle, ze w takich warunkach i wsrod takich ludzi nie urodzilabym nawet w polskim prywatnym szpitalu ale jesli chodzi o koszta, to sobie nawet nie wyobrazacie
|
|
Ależ Frotuś! NIe w głowie mi było do szufladek wrzucać Ciebie! :) W szufladkach trzymam jeno ubranka rozmiar 98 i 134, ale frotki to ino w koszyczku małym wiklinowym... :P :)))))))) I moje Martensy gdzieś w piwnicy leżakują sobie...ehh...młodości ty moja, gdzieżeś, ach gdzie?? O ho, ho, przechyły i przechyły, O ho, ho, za falą fala mknie. O ho, ho trzymajcie się dziewczyny! Ale wiatr, ósemka chyba dmie. Tytuł: :Przechyły", wykonawca: Znajomi przy ognisku..:) No, ale tego, to nie zgadniecie!: Była sobie żabka mała rere kum kum rere kum kum... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Może zarzućcie jakies linki do łomżyńskich produkcji..
|
|
ty czemu nie heheh :D
|
|
Mozesz je zrobic samemu. sprzedaja taki papier ktory wkalasz do drukarki i drukujesz. Potem żelazkiem prasujesz najlepiej na bialej koszulce, tyle. taki papier kiedys kupiłem w Alienie (teraz Expert) na Broniewskiego. Poza tym nic innego nei radze tam kupywac :P hehhe
|
|
To zależy co się chce mieć w takim odtwarzaczu. Popatrz np tutaj: http://techmarket.pl/shop.php?a=lista_prod&sa=c&categorie=84&PHPSESSID=5bdcebf86baabb5558dbbe832b559db3 lub: http://techmarket.pl/shop.php?a=lista_prod&sa=c&categorie=121
|
|
Marcin135, a jaka jest różnica między "myslisz" a "myslisz" ?:)
|
|
Zbyszek jest tak zajęty sprawami spółdzielni że nie miał czasu o tym sie dowiedzieć, a pozostali sa tak mu wierni że gdy zgłosił kandydaturę to nie śmieli sprzeciwu powiedzieć.
|
|
malachit dobrze ci sie wydaje ;))
|
|
to juz jutro 17 lipca to sobie poogladamy;)
|
|
moim zdaniem malo dostalimy do sledzie zabrali.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |