sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sondaż: Polacy mówią "nie" pomysłom Donalda Tuska

dzieki phobia to jest super pomysl wiem ze dzisiaj tam bedzie
odwdziecze sie nie zapominam o przyslugach Ty masz leb chlopie czy dziewczyno niewiem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sondaż: Polacy mówią "nie" pomysłom Donalda Tuska

zielone-oczy: więc wychodzi jednak na to, ze ceny używanych mieszkań bywają wyższe niż nowych.

na plaży nad rzeką:)

hehe w końcu jakiś temat na luzaku bo już nie mogłem znieśc tych smutasów. Pozdro dla wszystkich którzy nie zapomnieli jak to jest być uśechniętym

Lepiej zastanow sie 4000 razy nim zalozysz taki idiotyczny temat

Jurand

Alli, nie bój nic, będziem Cię wspierać w myślach...w ostatniej ławce...gdzieś za Twymi plecami...:)))

Spontan Crew, C2S i tam jest troche tego ale znalesc cos to trza sie nachodzic po miescie :P

Pozdrawiam.

A dziś o 3 nad ranem obudził mnie przeciągły pisk hamulców i delikatny łomot.
Jak się okazało rano na środku nowego rondka stał sobie samochód dostawczy marki MAN bodajrze, próbował iśc na skróty - po prostej, niestety zawisł na krawęznikach.

To nie pierwszy przypadek ostrego hamowania - od momentu otwarcia tej połówki ronda średno 2 razy na noc słychać ostry pisk opon tirów...

Jakiś idiota tak postawił lampki ostrzegawcze że świecą one w oborę przy spożywczym a nie kierowcom w oczy...
paranoja.
może jak się ktoś tam zabije to pójdą po rozum do głowy.

Wg mnie najprostrzym rozwiązaniem poprawiającym bezpieczeństwo na tym odcinku jest postawienie masztu od fotoradaru na wysokości zjazdu do agrobiznesu, to działa lepiej niż dziesiątki znaków nakazu i zakazu... bo w tym momecnie kierowcy poruszają tam z prędkościami znacznie przekraczającymi dopuszczalne 50, nie wspominając o postawionej 30...

pozdrawiam...

Najtanisze są na allegro 4 akumulatorki + ładowarka 19.90 zł tanio zobacz link :

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=113115261

brakuję prądu ??? systematyczne opłacanie rachunków za energię elektryczną w dużym stopniu zlikwiduje ten problem... :)))
pozostaje również mozliwośc zmiany miejsca zamieszkania, skorzystania z alternatywnych żródeł energii, np. zakup nowej partii świec... w ostateczności "powrócić do korzeni" :))

Dyskryminowane na polu edukacji ? Daj przykład bo autor artykułu twierdzi że kobiety mają ciężej bo rodzą dzieci. Zabawny artykuł. Niepotrzebny temat na forum bo o czym tu dyskutować ?

Łomzaaa czemu??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org