Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prowokacja? |
Moj znajomy gra w kabarecie z Ostroleki (mlodzi ludzie) http://www.kabaretmafiola.w.pl to ich adres. Polecam [pieceOFpeace]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prowokacja? |
Uuuu, czyżby dostało mi sie po nosie? ;) Jak nie umiesz sam ocenić czy bajka się nadaje czy nie, to rzeczywi¶cie powiniene¶ korzystać z kolorowych kwadracików pozdrawiam
|
|
...ale dzieci najbardziej lubi± ogl±dać te z czerwonym kwadracikiem..... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Na techno się nie znam, ale Kefas mi się podoba ...... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Najcudowniejsze jest to że na drogi może pójdzie z 5% sumy, a reszta na utrzymanie aparatu urzędniczego. W mojej miejscowo¶ci obok budynku radnego układaj± teraz kostkę, a u mnie droga jest jak jest. (jak mówi nasz burmistrz: ciesz się że jest, no i sie doziaduj!) Fajnie że dzięki winecie jaki¶ urzędnik będzie dobrze żył!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |