niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cenzura w TVP rusza pełną parą

I to by było na tyle zapowiadanej przez ryżego h0ja miłości ...

Cenzura kierowana przez Donalda Tfuska usuwa dwa symboliczne kanały z aplikacji TVPGo
Informacją dnia jest oczywiście zablokowanie sygnału TVP Info, ale w cieniu tego wydarzenia z aplikacji internetowej TVP GO zostały usunięte dwa kanały:

- kanał o nazwie \"_Reset\" na którym były emitowane kolejne odcinki serialu Reset

- kanał o nazwie \"Jak Oni Kłamią\" który pokazywał kłamstwa i manipulacje stacji TVN

To bardzo symboliczne bo pokazuje czego najbardziej obawia się rząd Donalda Tfuska - PRAWDY.

Cenzura się rozkręca a <Koalicja 13 Grudnia> coraz wyraźniej w swych działania nawiązuje do swojego patrona Wojciecha Jaruzelskiego. Sytuacja jest historyczna - jeśli prześpimy ten moment i damy się spacyfikować to będzie tylko gorzej.

Tak żetentego, nie ma letko ...

---

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cenzura w TVP rusza pełną parą

paplak @Lobo- Podlasie nie jest ciemne
zaś samo podpięcie cytatu z Pisma św.
nie stwarza wcale głębi teologicznej.
Tak więc wstaw sobie przyśpiewkę
jak np. tą o “Góralu czy ci nie żal“
...
Może więc zostaw w spokoju PiS
i katolików i stań w obronie klimatu
bo Greta Tunberg traci na znaczeniu.

Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co.

kiblowy, onuco, nie używaj słów których nie rozumiesz

towarzyszko lobo, a gdzie byłaś, gdy wydział propagandy KC PZPR-pis stosował cenzurę. Przez jakieś 8 lat? Wiem gdzie byłaś towarzyszko lobo, w dvpie Piotrowiczów z PZPR-pis i gvwmo widziałaś.
Ale i tak towarzyszko lobo co byś nie napisała to ci tylko kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik komunistycznej, czerwonej, PiSdowskiej świni wychodzi. Nikt nie mówił, że odrywanie was czerwonych komunistycznych PiSdowskich świń od koryta będzie bezbolesne. usi boleć, stąd ten kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Gdzie komuna tam cenzura :D, czyli demokracja, wolność i konstytucja rudego owczarka ,pachołka, po niemiecku !!! :D :D :D

Kwik PiSdziej trzody coraz donośniejszy….
PiSdziechuje nie wiedzieliście że kij ma dwa końce? Czy może jednak żyliście w przeświadczeniu, że władzę zdobyliście dożywotnio? Teraz zamknąć ryje. Czas posprzątać tą stajnię Augiasza….

urbi et orbi !

Ryża m e n d a zaczęła walkę z Kościołem , koniec jego bliski .

Wow !!! Walka z kościołem ?

To pisdzia tv to dla ciebie zje.bie kościół ? Był?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org