piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PZPR-pis pomoże kredytobiorcom, ciekawe ile kredytobiorcy stracą na tej pomocy.

siec najlepsza ze wszystkich nawet zasieg nalepszy choc kilka lat temu bylo lepiej z tym mam juz trzecia umowe obsluga klienta na serwisie gdzie sie dzwoni porazka kazdy co innego mowi tumany niedouczeni no ,maly szczegol ,jak ktos pisze glupoty ze telefony drogie nastepny madry ,padam przyklad robilem analize samsunga galaxy S2bralem we wrzesniu
I tak T-mobile 1049zl i 650 min za 99zl abonament
plus 999zl i 700min za 99zl abonament gdzie za neta dodatkowo 7zl
no i play za 699zl i 850 min za 95 zl i play za darmo i net
orange nie patrzylem bo to podobna tylko czasem dziala i problemy i jak myslicie co wybralem te ostatnie nie jestem tumanem liczyc umiem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PZPR-pis pomoże kredytobiorcom, ciekawe ile kredytobiorcy stracą na tej pomocy.

Oczywiście że wszystko przed Tobą :) aczkolwiek życzę abyś uniknął takich epizodów co czasem nie jest zależne od Ciebie. Zależny jeszcze od tego jak dużo jeździsz, może jesteś niedzielnym kierowco ;P

Re: PZPR-pis pomoże kredytobiorcom, ciekawe ile kredytobiorcy stracą na tej pomocy.

Uczyłem się w SP 3. Pamięta ktoś bandę cygana?

Sikorskiego 275
visa vis wjazdu na ul. Wyszynskiego na wysokości Świateł skrecasz w prawo jest tam szyld

gościu robi naprawde dobrze, i co najważniejsze szybko mogę śmiało polecać !

to tak jak u Mnie, na która miałaś?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org