Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PZPR-pis pomoże kredytobiorcom, ciekawe ile kredytobiorcy stracą na tej pomocy. |
siec najlepsza ze wszystkich nawet zasieg nalepszy choc kilka lat temu bylo lepiej z tym mam juz trzecia umowe obsluga klienta na serwisie gdzie sie dzwoni porazka kazdy co innego mowi tumany niedouczeni no ,maly szczegol ,jak ktos pisze glupoty ze telefony drogie nastepny madry ,padam przyklad robilem analize samsunga galaxy S2bralem we wrzesniu I tak T-mobile 1049zl i 650 min za 99zl abonament plus 999zl i 700min za 99zl abonament gdzie za neta dodatkowo 7zl no i play za 699zl i 850 min za 95 zl i play za darmo i net orange nie patrzylem bo to podobna tylko czasem dziala i problemy i jak myslicie co wybralem te ostatnie nie jestem tumanem liczyc umiem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PZPR-pis pomoże kredytobiorcom, ciekawe ile kredytobiorcy stracą na tej pomocy. |
Oczywiście że wszystko przed Tobą :) aczkolwiek życzę abyś uniknął takich epizodów co czasem nie jest zależne od Ciebie. Zależny jeszcze od tego jak dużo jeździsz, może jesteś niedzielnym kierowco ;P
|
|
Re: PZPR-pis pomoże kredytobiorcom, ciekawe ile kredytobiorcy stracą na tej pomocy. |
Uczyłem się w SP 3. Pamięta ktoś bandę cygana?
|
|
Sikorskiego 275 visa vis wjazdu na ul. Wyszynskiego na wysokości Świateł skrecasz w prawo jest tam szyld gościu robi naprawde dobrze, i co najważniejsze szybko mogę śmiało polecać !
|
|
to tak jak u Mnie, na która miałaś?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |