sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
konferencja prasowa partii konfederussia

Edziu :)
Albo jesteś tak atrakcyjny albo masz dziwaczny wygląd :)

Obstawiam to drugie :)

Bo przy pierwszym, to byś nie spędzał na forum tyle czasu tylko zajął się zupełnie czymś innym :)

No ale bez urazy edziu, bo być może mam zły tok rozumowania w twoim przypadku :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: konferencja prasowa partii konfederussia

No to nieżle Edziu :):)

A kilka dni temu pisałes że masz 21 lat:):):)

Wcześnie zacząłeś albo za szybko skończyłes :)

Wybierz co wolisz , masz dosyc spory wachlarz:)

Najłatwiejszym a zarazem najbardziej podstępnym sposobem aby zrobić z kogoś niewolnika to dać mu pieniądze których nie zarobił! Tak dokładnie działa sukinsyńska lewica...

A jeszcze gorzej jak i sex będzie beznadziejny, albo nie daj boże taki Grodzka.

Maruder- jedni mówią, że jestem dziwakiem, inni że jestem w porządku gościem, to kwestia gustów i guścików, czy jestem atrakcyjny to nie mnie to oceniać, od tego są kobiety, moją Asia mówi mi że jej się podobam to mi wystarcza.

http://prawdaxlxpl.wordpress.com/2013/01/31/goraczka-2/

Maruder- Widzisz, dni i lata lecą, 21 lat miałem "rok" temu jak pisałem o tym jeszcze w 2012 ;]

Zakładałam jeden łuk ale nie w Łomży, więc nie wiem czy podawanie tutaj ceny ma sens :)

"bo ja ftedy mauy psedskolacek byuem puci puci bobaćku ty" ;]

Bo w większych miastach wszystko jest droższe i tak samo aparaty ortodontyczne - 2200zł dałam za łuk damona.

Grzybów nie lubię- ale każdy preferuje coś innego. Ja wolę na ostro i orientalnie inni będą woleli z grzybami itd. Jeszcze inni zadowolą się pajdą chleba ze smalcem i zagryzą to kaszanką i tez powiedzą, że mieli zajebistą wyżerkę.

Mija to twoje dziecko w przyszłości będzie bardzo chorowite, takie wychuchane , wydmuchane i wręcz sterylne. Oby każdy wirusik go nie kładł do szpitala.

To może twoja Asia nie dowidzi lub ma inna, podobna ułomnośc :)

Ale to nie moja sprawa tylko jej :)

Widziałem cię Edziu na Legionów i powiem ci że zdziwiłem się Asi co ona w tobie widzi , no ale nie mnie oceniac twój wygląd :)

Bądź Edziu o moją zazdrość spokojny :)
Kiedy ja mogłem i obracałem to jeszcze skakałeś z jednego na drugie :)

Więc nie chwal się tym czego nie potrafisz za bardzo :)

Skąd wiesz, że nie potrafię? Sprawdzałeś to jakoś? Czy z plotek ludzi, którzy na dobrą sprawę nawet ze mną w życiu nie gadali? A może potrafię i to nie tylko namiętnie ale i długo i dobrze?

Skończ te swoje głupie gadki bo tu chłopak o dziewczyne pyta a nie o twoje wymyslone przezycia :):)

Ehhh marzycielu marzycielu :):)

No ale za marzenia nie każa pierdzieć w pasiaki, więc marz sobie do woli :):)

A ja tymczasem zajme się czym innym , tylko proszę cię marz w innym temacie a nie w tym :)

Najłatwiejszym a zarazem najbardziej podstępnym sposobem aby zrobić z kogoś niewolnika to dać mu pieniądze których nie zarobił! Tak dokładnie działa sukinsyńska lewica...

Czyli tak jak myślałem, ktoś jest zazdrosny i próbuje mnie zmanipulować, że to niby ja marzę, ech staruszku, zazdrość Cie po prostu żre, że już nie staje Ci tak pała jak wtedy kiedy byłeś w moim wieku i nie możesz zadowolić żadnej kobiety ;]

A tu Cię boli. Albert Einstein też nie wyglądał i też go w jego czasach każdy cisnął, a się wybił, zresztą tak samo jak jeden z moich ulubionych "prekursorów" Leoś DaVinci.

Edziu :)
Miałem cię za zwykłego dziwaka do tej pory, ale okazuje się że jestes zwyczajnym wulgarnym prostakiem :)

Twój w moim wieku napewno będzie nadawał się tylko na ryby :)

A ja póki co, to jeszcze narazie na brak atrakcji nie narzekam i predko narzekał nie będe :)

A co do pały to od razu widac że masz kompleks malutkiego pisiorka :):)
I z czym ty do ludzi męski ułomku się wychylasz?

No sam powiedz z czym ??

Autor: Maniek123 (---.ovh.net)
Data: 01-02-13 09:30

belfer stary pryku ofiaro losu:)) zajmij się wychowanie-niem swego potomstwa wsiowy tłuku:))) mendo umoralniaj 50 latków stary cwelu ofiary mordę otwierasz a potem udajesz ofiarę internetowej nagonki czyli ofiarę losu:))))))

Hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

To ty ciulu z Kolna? znowu płaczesz? bo napisałem do dupy z nimi !!! Aż tak cię to ubodło, ale pedałki tak mają szczególnie z małych miejscowości, bezrobotni, nadużywający alkoholu i płaczący na forum innego miasta.

Ofiarą losu nie jestem czym świadczy mój status materialny i społeczny, za to ty Radku jesteś ofiarą być może przemocy seksualnej, tatuś nie wchodził ci do wanny w czasie kąpieli, jak mama pracowała w oborze?

Aha 4 razy w jednym zdaniu użyłeś słowa" ofiara", brak składni w piśmie i mowie może być przyczyną twego bezrobocia.
Nikt nie chce mieć pracownika kołtuna i ćwoka.

Na razie Radziu

Po co akumulatory? widzieliście jak to gówno wygląda na przykładzie tych nowych samolotów dream coś tam. Wystarczy wykopać dużą dziurę i tam tego pioruna zakopać.

polecam, jedzenie jest smaczne , jedyny minus i to duży , po wizycie w lokalu ubranie śmierdzi plackami co skutecznie odstrasza , radze zainwestować w wentylacje

Fanka- Fajnie Ciebie czasem poczytać, taki uśmieszek mi się pojawia pod nosem, bo niby trollujesz, ale czasami coś tam nawet mądrego sklecisz. Można by wysłać taki Dreamliner naszpikowany Generatorami, o których pisałem wcześniej i kondensatorami energii, co możliwe, że by poskutkowało, może i samolot rozwaliłby się od siły uderzeniowej w drzazgi bo nie ma uziemienia, ale część sprzętu mogłaby ocaleć i wylądować na ziemi.

witam widzac po wpisach dawno ktos nie rejestrowal pojazdu jesli chcesz zarejestrowac auto w punkcie b a ty jestes z punktu a to nie ma problemu wystarczy ze udasz sie do urzedu w punkcie b i powiesz ze chcesz zarejestrowac auto mimo ze meldunek masz w punkcie a to powiedz ze mieszkasz obecnie w punkcie b i auto zarejestrujesz bez problemu tylko musisz miec oswiadczenie wspolwlasciciela na zgode zarejestrowania chyba ze udacie sie razem.ja mam taki przypadek jestem zameldowany w kolnie i tydzien temu zarejestrowalem auto w lomzy i mam numery bl poniewaz mieszkam w lomzy
pozdrawiam

pablo tzn. ze meldunek nie ma znaczenia? a moze zarejestrowales auto na wspolwlasciciela, ktory ma zameldowanie w Łomży?

gowno prawda moze zarejstrowac auto tylko własciciel w swoim urzedzie komunikacji na ostatniej stronie dowodu rejstracyjnego bedzie wpisany wpołwłasciciel ----- odradzam takiego rejstrowania auta strasznie upierdliwa sprawa nic nie mozesz zrobic bez wspołwlasciciela jaka kolwiek zmiana lub wymiana dowodu wiaze sie z pisaniem oswiadczeń lub wizycie osobistej wspowwłasciciela

pewnie .... ale moze bedzie pasował do innego ;-0

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org