Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prof. Perronne w Parlamencie Luxsemburga: „Nauka została zdeptana i prawo zostało zdeptane!” |
caly film A.Gargas na yotube "ANATOMIA UPADKU" tez warto obejrzec
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prof. Perronne w Parlamencie Luxsemburga: „Nauka została zdeptana i prawo zostało zdeptane!” |
wszystko ma znaczenie !
|
|
Re: Prof. Perronne w Parlamencie Luxsemburga: „Nauka została zdeptana i prawo zostało zdeptane!” |
nie każdy upoblicznia swoje nagrania , to mozna zespół poprosić o jakieś nagranie
|
|
Rondo no popatrz ja chyba za wróżkę powinnam robić wiedziałam że u ciebie grzejniki pozakręcane są. U mnie grzejniki zawsze na całość odkręcone lubię ciepło a i tak mam zwrot kasy, tylko nie wiem czemu bo mam plastiki jakieś 10 lat i jakoś o 2 zim jak siedzę przy oknie czuje zimne powietrze i tak jakby wiało od okna i tak się zastanawiam uszczelki szlag trafił czy coś innego ty albo ktoś inny z forum też tak macie ?
|
|
RONIX na pewno za stołami chodzi, kiedyś w Wenecji na weselu wysiadło światło , burza, to chyba ze 2h nam na akordeonach grali.
|
|
xolomzyniankaox tak jak napisał/a masakra 100 nie każdy upublicznia swoje nagrania:) Chcesz się skontaktować z wodzirejem? Podaj jakieś namiary;)
|
|
Masakra ...
|
|
Połóż sobie koc na parapet bo pewnie na dole okna najbardziej wieje
|
|
dopiero zauważyłam, że Carmen ma stronkę w przebudowie http://www.youtube.com/user/BandCarmen/videos?view=0&flow=grid tu na yt jest kilka filmików z imprez ale to słabiutka jakość wideo i dźwięku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |