Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
System terroru sczepionkawego i $$ odrzuca fakt śmierci lekarza po przyjęciu dawki eliksiru zdrowia |
Poprawka po 24.00 zamknięte i zaplombowane (w TESCO plombuje się wszystko nawet śmietnik) zmiany nocnej, która towarowała i etc. już dawno nie ma przetrwała zaledwie pół roku zanim ją zlikwidowali teraz pracują w nocy tylko jak są promocje czyli z doskoku. I Na kasach coś ostatnio brak kasjerek bywam tam średnio 2-3 razy w tygodniu i ostatnio tylko samoobsługowe nawet wczoraj (byłam ok 16)pewnie zgodnie z nowoczesną polityką też je zredukują jak zmianę nocną...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: System terroru sczepionkawego i $$ odrzuca fakt śmierci lekarza po przyjęciu dawki eliksiru zdrowia |
na PWSIiP jest tylko I stopnia, uczelnia się rozwija może wkrótce się coś pojawi... Co do wypowiedzi poprzedników.. A co lepiej usiąść na du** i nic nie robić? a po jakich studiach teraz masz pewną prace?
|
|
Re: System terroru sczepionkawego i $$ odrzuca fakt śmierci lekarza po przyjęciu dawki eliksiru zdrowia |
Nie rozumiem rudy błazen z druhem
|
|
Witaj, Mineło już sporo czasu, ale czy znalazłeś już ten program? Mam podobny problem i pilnie szukam tej upublicznionej wersji (chyba 7). Pozdr
|
|
najlepsza jest w Presto ale to jest moje zdanie
|
|
włącz telewizor i sprawdź, albo nie zawracaj głowy :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |