Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"uchodźcy\" już rozbijają czaszki Polskim policjantom |
Gdzie w łomży dostane antyramy ? http://www.google.pl/imgres?q=antyramy&um=1&hl=pl&sa=N&tbo=d&biw=1440&bih=799&tbm=isch&tbnid=SC77Ilqr0tw6eM:&imgrefurl=http://czestochowa.olx.pl/antyrama-antyramy-zdjecia-iid-90588856&docid=2u0Y7xCMcgKhjM&imgurl=http://images03.olx.pl/ui/5/94/56/1272485029_90588856_1-Zdjecia--Antyrama-antyramy-zdjecia-1272485029.jpg&w=625&h=469&ei=zAHoUM6REcLDtQbdjoH4BQ&zoom=1&iact=hc&vpx=118&vpy=167&dur=1078&hovh=194&hovw=259&tx=123&ty=102&sig=103150805731499694406&page=1&tbnh=148&tbnw=215&start=0&ndsp=33&ved=1t:429,r:1,s:0,i:104 coś w tym stylu ? +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"uchodźcy\\\" już rozbijają czaszki Polskim policjantom |
realista XXI ty tez jesteś nacjonalistą jak Edziu chwalipięta ?Temat :Policja i lewacka antifa za pan brat? Autor: Edvard18 (---.centertel.pl) Data: 29-12-12 12:46 śmierć komuchom, dobrze, że jestem nacjonalistą. ................................................................................... TEMAT: Jednak warto mówić o problemach. (dla bystraków- nie wchodzcie tu! Znów o Cz.) http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=219563&t=219563 CYTATY: " przeżyje ten kto jest silniejszy. Myślisz, że Muzułmanie nie obetną ci głowy?" " Pochodź po okolicach czeczeńskich a przekonasz się, że to oni szukają zaczepki a nie Polacy. " "Muzułamanie są przepełnienie nienawiścią (pooglądaj palestyńskie bajki dla dzieci o zamachowcach samobójcach i mordowaniu chrześcijan). Ludy kaukazkie kultywują agresję - siłę fizyczną - dlatego lubią się bić. Wojna też wyzwala w ludziach samo zło - to wszystko kumuluje się w Czeczenach, dlatego to są po prostu okropni ludzie." " a w Europie Muzułmanie propagują mordowanie Chrześcijan " " to Muzułmanie wbijają noże w rodowitych mieszkańców" " setki filmików z YouTube obrazujących agresywnych muslimów, wzywających do nienawiści." TEMAT: Czeczenia. Islamscy Mudżahedini mordują rosyjskich poborowych. http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=219652&t=219652 .............................................................................................. realista XXI, już jeden @protagoras za takie rzeczy się tłumaczy i odpowie , z za monitora rżnął bohatera a u prokuratora na tatę zwala. Strażnik graniczny odpowiada za nawoływanie do nienawiści " Grupa agresywnych pasożytów", "ścierwo", "leniuchy kaukaskie" - miał pisać o uchodźcach funkcjonariusz Straży Granicznej. Jego proces rozpoczął się przed sądem w Białymstoku. Strażnik graniczny, 33-letni Tomasz D., z wykształcenia historyk, został oskarżony o nawoływanie do nienawiści i znieważenie osób narodowości czeczeńskiej. Został zawieszony w obowiązkach. Skarży się, że jeśli zostanie skazany, to straci pracę, a jeśli nie, to i tak oskarżenie będzie się za nim ciągnęło i odbije się w postaci braku awansów i premii. Prokuratura zarzuca mu, że od października 2009 roku do końca maja 2011 na forum 4lomza.pl publikował obelżywe treści na temat uchodźców, np. o "ścierwie pasożytniczym", "grupie agresywnych pasożytów", "leniuchach kaukaskich", którzy "zabijają w imię religii, bo jakiś rysownik namalował ich Wielkiego Pedofila". Tomasz D. nie przyznaje się do winy. - Te wpisy nie są moje - oświadczył przed sądem. Wyjaśniał, że mieszka z kilkoma osobami, m.in. z narzeczoną oraz koleżanką, i często przychodzą do nich znajomi. Komputera nie zabezpiecza hasłem, korzystają z niego wszyscy. To nie on założył konto pod nickiem "Protagoras", choć czasem z niego korzystał. Obrona na świadków wezwała współlokatorki oraz ojca oskarżonego, który zeznał: - Przyznaję się do dokonywania wpisów w internecie, o które jest oskarżony syn. Ojciec funkcjonariusza zeznał w sądzie, że wchodzi na różne fora i pisze komentarze odnośnie osób narodowości czeczeńskiej, bo jest "zaniepokojony podpalaniem aut we Francji i atakiem na szkołę w Biesłanie". Ale gdy prokurator pytał go o konkretne wpisy, mężczyzna nie wypadł wiarygodnie. - Określenie "muslim"? To chyba jakieś nazwisko. Nie przypominam sobie, kto to Umarow - odpowiadał na pytania prokuratora. Odmówił też udziału w eksperymencie procesowym, który miał sprawdzić, czy potrafi obsłużyć laptop i dokonać wpisu na forum. Tomasz D. powołał się na dopuszczalną krytykę w ramach wolności słowa. Zastrzegł, że nie wie, kto dokonał wpisów na forum, ale po ich dokładnej analizie jest przekonany, że nie można mówić o przestępstwie. - Ich tłem są agresja i przestępczość, a nie rasa i narodowość - stwierdził. Sformułowanie "wśród kaukaskich leniuchów" zdaniem oskarżonego nie dotyczy Czeczenów. - A "grupa agresywnych pasożytów?". Może chodzi o polityków? - dywagował. Wypowiedź: "Oni nie walczą mieczem, oni walczą kutasami, mnożą się" zdaniem strażnika "nie przypisuje nikomu żadnych cech". Twierdzi, że powyższe wpisy nikogo nie dyskryminują, a są to jedynie cytaty z polskich i europejskich mediów dotyczące polityki migracyjnej. Tomasz D. nie może zrozumieć, że na forum były ostrzejsze wpisy, np. "zagazować ich i tyle", a prokuratura zajęła się tylko jego "twórczością". Nie ma racji. Pomagająca uchodźcom fundacja Ocalenie wraz z fundacją Wiedza Lokalna monitorują media elektroniczne. - Takich wpisów znaleźliśmy bardzo dużo, na samym tylko forum 4lomza.pl kilkadziesiąt i o wszystkich poinformowaliśmy policję lub prokuraturę - mówi Kamil Kamiński z Ocalenia. - Część śledztw została umorzona z powodu niewykrycia sprawców. Tomaszowi D. grozi kara do trzech lat więzienia. Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,75478,13040223,Straznik_graniczny_odpowiada_za_nawolywanie_do_nienawisci.html#ixzz2H61Nzo3A ............................................................................... Czyżby @protagoras'a wypuścili ?
|
|
Edvardzie i realisto nie zniżajcie się do poziomu " intelektualnego" trolla. Będzie kąsał, bo na więcej go nie stać. Rozumek misia Puchatka. "Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia." Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher..
|
|
Jeden z nas- co racja to racja. Zezowaty- Nie chcę się ujawniać nie dlatego, że się "boję" tylko dlatego, że nie chcę rozgłosu. Jak to ktoś tam kiedyś, gdzieś powiedział "sława jest największym przekleństwem tego świata" i ja się z tym stwierdzeniem zgadzam. Ale ja w przeciwieństwie do Ciebie wiem, kim jesteś i jak wyglądasz, nieraz mijając Cię na ulicy patrzę się na Ciebie, a Ty nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy, gdybym chciał to już dawno bym Cię zatrzymał na ulicy i powiedział kilka szczerych słów prosto w oczy, ale że nie mam ochoty psuć sobie nerwów takim gównem po prostu przechodzę obok Ciebie nawet się nie odwracając.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |