sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jaką etykę skasował Krzywousty?

660445465

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jaką etykę skasował Krzywousty?

najlepiej kupić na allegro ( blend-a -med) bo w Łomży się strasznie przepłaca

Mija,
przypominasz mi pewną znajomą mi pania, która siedzi w domu, nie pracuje i tylko wyszukuje w internecie pierdoły siejące zamęt.

Idąc Twoim tokiem rozumowania, może wyłączmy oddychanie? W końcu oddychamy powietrzem ze spalinami i nie tylko.

Przyjedzie do domu-515154676
SUPER!

Zespół Magda Band już dawno zmienił skład i jako gość uważam że jest dużo lepiej niż wcześniej. Osobiście polecam ale przekonać się trzeba samemu:-)

Ps. zacytuje jeszcze coś takiego:

"Pomawianie na forum internetowym jest przestępstwem z art. 212 par. 2 kodeksu karnego. Osoba, „która za pomocą środków masowego komunikowania pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania, popełnia przestępstwo”. Pomawianie jest zagrożone karą grzywny, ograniczenia, albo pozbawienia wolności do 2 lat"

I nie myśl sobie że Cię straszę albo coś ale balansujesz na cienkiej granicy. Większość twoich postów jest typu jaka to jest nie zaradna firma, zarząd zastrasza pracowników, panuje tam nepotyzm itd. co za tym idzie narażasz na utratę zaufania firmę która bądź co bądź ciężko pracuje na swoje dobre imię i zaufanie.

no fakt.mieszkając w centrum:oglądasz,ale są miejsca w Łomży(nie daleko centrum),gdzie z sygnałem jest ciężko i nawet na dobrej pokojowej antenie nie idzie.trzeba mieć kierunkową i to w dobrym miejscu.na tym wypizdowiu od ambroziaka w stronę Zambrowa idzie na wszystkim,bo przekaźnik widac z okna i zawsze tak wieje,że sygnał mało okien nie wybije:-)

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org