Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Po tym mieli żyć długo i szczęścliwie |
Ja swoją kupiłam w lumpeksie. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Po tym mieli żyć długo i szczęścliwie |
Polecam www.oik.lomza.pl/ i za darmo mozna uzyskać poradę i porozmawiaC Z PRAWNIKIEM I PSYCHOLOGIEM. rudy błazen z druhem
|
|
|
... no dobrze wynalazkami nie chcesz się pochwalić , to może w związku z Twoją " twórczością artystyczną " zgłoszę Cię do Literackiej Nagrody Nobla ? Podaj jeszcze tu kilka przykładów swoich utworów, tylko raczej nie przedrukowywanych przepisów kulinarnych.
|
|
cenzuraa hahaha dobre Ja tez sie czesze u Agnieszki w Nemezis i fryzura sie trzyma elegancko
|
|
A zgłaszaj sobie pan to sobie gdzie chcesz, nazwisko, adres, pesel, numer buta i inne tego rodzaju pierdoły też mam panu podać?
|
|
Kiedyś na forum były informacje o sklepie na Kopernika czy może ktoś się orientuje czy on jeszcze działa i gdzie dokładnie jest. No i stacjonarne sklepy w Łomży gdzie są jeszcze (herbaty i akcesoria) oprócz tych dwóch z herbatami na dwornej i legionów?
|
|
No to tak jak ja się śmieję z Ciebie, a razem ze mną moja kobieta, która siedzi obok mnie i mój pasierb, czasami nawet mój pies i kanarek też się śmieją jak im to czytam, a pies nawet ostatnio mi powiedział "Kur*a jaki ten gość jest głupi, a myślałem, że tylko ja latam za moim ogonem i liżę sobie jaja"
|
|
siwy ma racje takie babsko jak jej sie nieukłada tylko tobie to chce ci nerwów popsóć a i fanka bocianka miała na myśli że chyba znią tą córkie +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
niezawcześnie dopiero co był sylwester +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
Pizza slaba wiecej tam nie zamowie 45 zl za dwie pizze i taka niesmaczna to kradziez
|
|
Też mam do sprzedania - prostą, czarną, długą sukienkę na ramiączka, bez żadnych udziwnień, rozmiar 36-38;) do tego biały szal. Miałam ją na sobie raz ;) sprzedam za 150zł, jestem skłonna do lekkiej negocjacji :) mail jest podany w profilu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |