Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PIS będzie rządził do czasu gdy w Polsce będzie druga Grecja albo drugi Sierpień 80 |
Nie? follow me
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PIS będzie rządził do czasu gdy w Polsce będzie druga Grecja albo drugi Sierpień 80 |
Ta którą kiedyś puszczało Radio Łomża : Wesołych Świąt http://superlomza.pl/Community/Audio.aspx?MediaId=636061
|
|
Re: PIS będzie rządził do czasu gdy w Polsce będzie druga Grecja albo drugi Sierpień 80 |
w odniesieniu do : Autor: jancykowa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 23-12-12 13:14 cytat "witam.jest moze ktos na tym forum kto pozyczy mi 400zl..." koniec cytatu Idź do Caritasu Ks. Kapłani w Boże narodzenie mają świąteczne promocje a i są na świeżo po obfitej Tacy. Kiedyś proboszcz na jeden dzień pożyczył mi 500 zł nie było to przyjemne dla mnie i dla niego kiedy postawiłem go pod przysłowiową "żydowską ścianą płaczu" przysłowiowo przypierając Go religijną miłością bliźniego do jego "kościelnego - cmentarnego muru" Proboszcz znał mnie jeszcze zanim został księdzem nie wiem czy tak jest w twoim przypadku ale spróbuj ... ... w Boże narodzenie nawet parafialne świnie - zwierzęta jak ludzie mówią ludzkim głosem czytam mają ludzkie odruchy. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |