Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
świadomie unikał szczepień |
dzięki, ale chodzi mi konkretnie o teren Łomży
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: świadomie unikał szczepień |
Empek! Wesołego Mikołaja, który śmiało mknie na saniach i nie myśli o przepałach. Z workiem wielkim choć (UWAGA!) przykutym, bo i nie brak w nim waluty. PS. Prośba o niewykręcanie żadnych części z sań Mikołaja, bo tradycji nie stanie się za dość. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
i nie tylko na święta...
|
|
Witam wie ktoś może kto się zajmuje Tym w łomży ? ;d Chce okleić samochód np carbonem i nie wiem gdzie się zgłosić. Jakie mogą być tego koszty ?
|
|
byłam w 3wymiarze ostatnio i polecam :) małym kebabem idzie się najeść , sos ok, mięsko też super :)
|
|
Nadal tylko 3 osoby chetne?
|
|
jeleni szukasz? zadzwoń do providenta
|
|
nie akurat jurek,niestety ja wole dac zarobic uczciwym ludziom nie tym jebanym naciągaczem
|
|
od chytrej babki ;D rudy błazen z druhem
|
|
I powie mi jaka jest naprawdę temp. na dworze ???
|
|
maciek123456 Barani łbie, że w wigilię Bożego Narodzenia nawet bydło mówi ludzkim głosem to wiedziałem ale, że taki Baran jak ty potrafi pisać ? a propos: sam z siebie to napisałeś czy ktoś ci to za kasę naskrobał? Przypomnieć ci jak jakiś czas temu pisałeś : - Autor: maciek123456 (---.adsl.inetia.pl) Data: 13-09-11 21:02 TEMAT: pisanie prac dyplomowych Witam!!! pozóżcie znaleźć kogoś kto napisze prace z informatyki na studia pierwszego stopnia. chodzi mi o program i prace. z góry dzięki za odpowiedź!
|
|
ja?
|
|
Nie zapominajmy o trzynastym daniu, którego nie może dzisiaj zabraknąć na wigilijnym stole. Każdy szanujący się forumowicz 4lomza powinien o tym pamiętać!
|
|
stachu 84 ale zabawny jesteś...
|
|
nie jest zabawny takie glupoty to pisze tylko idiota!!!
|
|
w żelaznym a jak nie to w aptece na pewno
|
|
:) tylko ze nie wszyscy moga umiec i trzeba bd uczyc troszke
|
|
Wesołych Świąt :) Drodzy forumowicze Łomżyńska kolęda specjalnie dla Was :) http://superlomza.pl/Community/Audio.aspx?MediaId=636061 z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |