sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Usuniętą przez YouTube konferencję o szczepieniach dzieci można obejrzeć na pch.tv

jak ja sprzedawalem swój łancuszek i chodziłem po wszystkich skupach złota zdecydowanie najlepiej zapłacili mi w lombardzie na starym rynku przy ratuszu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Usuniętą przez YouTube konferencję o szczepieniach dzieci można obejrzeć na pch.tv

na starym rynku podobno najlepsza marka e-papierosow

Re: Usuniętą przez YouTube konferencję o szczepieniach dzieci można obejrzeć na pch.tv

To ten jakiś nowy lombard po prawej od drzwi Ratusza?Czyli ile za gram dali?
Dzięki za info.

ks.janusza 11 jest krawcowa dobra.na dole od podworka.

Treść jest ukryta

podaj mi do siebie jakis kontakt to chetnie odkupie od Ciebie te zloto i zaplace napewno wiecej niz w lombardach

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1quiKLMy0ng

kolejna akcja pomocy psiakom

Również poproszę o kontakt. Zapłacę lepiej niż w lombardzie.

Pozdrawiam.

Ja pojechałam z graczka 39.4 która mam juz 2 dzień bólem nerek ,brzucha i oskrzeli ,ledwo chodzę a lekarz stwierdził ze nic mi nie jest,żebym wzięła coś odgraczki a najlepiej ibuprom albo apap

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org