sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
w POlsce macierzyństwo zmienia kobietę w niewolnicę

Wejdź na stronę lysytattoo.pl chłopak robi pięknie tatuaże myślę że się domówicie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: w POlsce macierzyństwo zmienia kobietę w niewolnicę

I tu się gosciu mylisz....ale nie mam co z Tobą dyskutować.Nie jestem jakimś ważnym gościem, ale mam swoją wartość więc nie licz na to, że będę się znizal do poziomu niektórych tu piszących i będę więcej pisał, a jeśli słowa o półgłówkach Cię rażą to nic na to nie poradzę że jak w stol uderzyłem to norzyce się odezwały. Chciałbym tylko sprostować i przepraszam odnośnie tej łopaty to miało być przenośnią i nie urazić jakiejkolwiek osoby która godnie zarabia na chleb... Post dotyczy darmozjadow jak to ktoś określił we wcześniejszym poscie piszących ciągle na forum i ublizajacym innym , choć sami nic nie robią...Osobiście praca Strażnika nie byłaby dla mnie haniebna nie wyparbym się, praca jak kazda inna, a że kilku mało rozwinięttych sądzi że na tym forum zjadlo wszystkie rozumy. i są mądrzejsi od całego świata a w rzeczy samej nie mają o niczym pojęcia to inna sprawa.Jak byś zauważył pisałem też że tym ludziom nie podoba się praca różnych pracowników, a że powiazales mnie ze strażnikiem niech Ci będzie...Jak napisałem wcześniej nie mam zamiaru się spierać i przekonywać że nie bo mało rozumni łapią tylko część wątków niestety bez zrozumienia...a swoją drogą jeszcze jedno: ktoś napisał że tam pracują ludzie którzy nie nadają się, a cciekawe ilu tu obecnych i piszących na temat nie chcieli do jakiejkolwiek pracy bo do niczego się nie nadają a i mało tego ciekawe ilu złożyłoby dokumenty jak byłby nabór na takiego strażnika...hmm a ilu już odpadło z naboru do Policji a widzą tylko że to strażnicy się nie dostają...Swoją drogą co do tej kwestii powtórzę słowa doświadczonych policjantów odnośnie przyjęć do policji, że taki nabór odrzuca dużo cennych ludzi , a tam też przyjmowani są CZęściowo ludzie przez pomyłkę którzy się do tej pracy nie nadają, tak jak w każdej innej pracy...łącznie ze ststrażnikami i innymi urzędami i nie tylko...

Czemu kretyn wpm ? Może akurat ktoś ma surową chałupę na sprzedaż ale chwilowo nie ma kupców , a za dwudniowy wynajem zarobić parę stówek i to akurat po świętach gdzie zazwyczaj krucho z kasą to raczej nie głupi interes. Mówiłem interesują mnie tylko ściany,drzwi,toaleta,umywalka,okna i światło(chociaż bez niego też przeżyjemy), nie rozumiem waszej reakcji, w hotelu nie znajdę pokoju na 10 osób a szczególnie nastolatków z różnymi głupimi pomysłami.

"Łomżyńskie schronisko nie przyjmuje psów spoza Łomży."

A niby skąd go wyrzucili?? Z Warszawy>>??

Bies błąka się po wsi, a skąd jest to wie tylko jego właściciel. Co za głupota.

Wydaje mi się, że to Ty Joanno12 przesadzasz, nie znasz rodziny, sytuacji, a potrafisz dawać tylko "złote rady". Czy ja w tej wiadomości napisałam, że Oni chcą aby ktoś im opłacił ten prąd? Napisałam tylko, że nie mają energii, bo to fakt i tyle. A poza tym wydałaś już opinię, że musieli długo za ten prąd nie płacić, skoro im odcieli. Myślę, że masz w domu energię i tak samo Tobie jak innym ludziom co pół roku elektrownia podlicz ile zużyli prądu i wtedy trzeba albo dopłacić, albo ma się nadpłatę, tyle na temat. Następna sprawa to Twoje chore stwierdzenie, że jeśli On nie ruszy dupy, to w koncu stracą dziecko. Wiesz co? On codzinnie wsiada na rower, jedzie do miasta i szuka pracy. Ale wszedzie słyszy, że nie przyjmują, albo, że jest zima, martwy sezon i żeby przyszedł na wiosnę, więc przestań pieprzyć skoro nie wiesz jak jest! Ponoć pracowałaś w opiece, więc powinnaś wiedzieć, że w takim sezonie jesienno-zimowym ludzie mają najciężej! Gdyż najtrudniej wtedy jest znaleźć pracę! Nie wypowiadaj się więcej na temat tej rodziny, bo iestety nie masz nic mądrego do powiedzenia! Nigdy chyba nie byłaś głodna, nie siedziałaś z małym dzieckiem bez prądu i nie wiesz co to bieda! A chłopak ten nie należy do osób, które żerują na innych i ciągle proszą o pomoc! On nigdy tego nie robił, choć nie miał lekko. Mieszkał z bardzo ciężko chorą matką, którą się zajmował, żoną i dzieckiem na około 12 m2. Niedawno pochował matkę. Mieszka tam teraz z żoną i synem. Nie jest ani alkoholikiem (takim opieka akurat pomaga, bo "ponoć" to choroba), ani nierobem! Znalazł się w takiej sytuacji, że nie ma teraz pracy i tyle! Chyba żyjesz na tym świecie, w naszej "cudownej" Polsce, wiesz że ludzie, którzy obecnie mają prace, za miesiąc, lub dwa mogą jej nie mieć, takie są realia. Ale Ty potrafisz już kogoś osądzić i wydać wyrok na samym początku. Wydaje mi sie, że należysz do tych osób, które dotkneła znieczulica na czyjąś krzywdę i biedę, a tak naprawdę wiesz, czy sama nie znajdziesz się kiedyś w podobnej sytuacji?!!

Mariolka1 tu podaję maila do jakichkolwiek pytań -> wercia1250@wp.pl

Z tego co slysze od chandlarzy to najlepiej i niedrogo maluje koles z Puchal. Ale o blacharce ten koles nie ma pojecia.

Uczciwy co nie jego nie bierze ,a teraz taka sytuacja że kradną przedmioty wart kilka groszy tak samo dla 50 zł są skłoni pobić a co tu mówić o laptopie co wart pewnie kilka stówek ...

"szczególnie nastolatków z różnymi głupimi pomysłami." sam dobrze to ująłeś , ale jak jesteś zdesperowany mogę ci wynająć piwnice z drzwiami oknami i światłem oraz gratis 5 kg kartofli żebyście się nie nudzili - jakiś styropian do siedzenia i gry.chińczyk bierki w własnym zakresie ...

W mediach, cały czas trąbią o fundacjach takich jak chociażby Unicef, Carithas, fundacja Akogo czy klinika "Budzik" pani Błaszczyk, fundacja Anny Dymnej, fundacja polsat, tvn, czy inne mniejsze fundacje, ale te fundacje pomagają ściśle określonej grupie, a nie jak pan Jurek, raz zbiera na walkę z rakiem innym razem na walkę z astmą innym z arytmią.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org