Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozwodnik i bigamista Kurski bawił się z II żoną za kasę wydziału propagandy (dawniej TVP) |
Też go widziałem wczoraj dałem mu jeść i wrócił znów w strone basenu. Żal tego pieska , biedulek.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozwodnik i bigamista Kurski bawił się z II żoną za kasę wydziału propagandy (dawniej TVP) |
no pewnie świetna sprawa ja bym sie ucieszyl z takiego prezentu przynajmniej dlatego ze przez 2 lata musialbym co miesiac placic 100 zł za ten jakże fantastyczny prezent pomysl 1 klasa :D
|
|
Re: Rozwodnik i bigamista Kurski bawił się z II żoną za kasę wydziału propagandy (dawniej TVP) |
najlepszy lekarz w polsce , dr.n.med.tomasz niedzwiedzki olsztyn ul herdera 9 przyjmuje w przychodni olsztyńscy ortopedzi. sory za pismo ale w lapku siadł mi caps lock!!jeśli chcesz podam tobie nr tel do rejestracji. pozdrawiam ciepło nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
halinka przyjmuje prywatnie koszt wizyty 150 zł, a poza tym pan doktor kształci się w stanach i jest profesjonalistą w swojej dziedzinie, wiem cos o tym !!oto nr tel 895239090 rudy błazen z druhem
|
|
Już wszystko wiemy a szczególnie to kim jest ta nieprzyjemna Pani. Żalisz się na zachowanie pewnej osoby a nawet nie napiszesz kto to jest. Nikt nie jest jasnowidzem.
|
|
Posejdonn juz odpowiadam na Twoje pytanie. Nie wiem czy wiesz ale ludzie ,,siedzący na stołkach,, jak to określasz zazwyczaj mają wyższe wykształcenie od ludzi stojących przy betoniarce. A wiesz dlaczego tak jest... bo w odpowiednim wieku uczyli się, kształcili, ponosili duży koszt utrzymania się na studiach, często nieprzespali nocy aby przygotować się do egzaminów i to teraz procentuje. Wiesz taka inwestycja w samego siebie na całe życie. Nie wiem czy wiesz jeszcze co to jest odpowiedzialność na pewnych stanowiskach! Przy betoniarce najwyżej dodasz za dużo piachu, a jak np. policjant podejmie złą decyzję może wiązać się to z kolosalnymi konsekwencjami. Moja rada.... idź tam gdzie najwięcej płacą.... jaki problem...?
|
|
Witam, Dużo osób mówiło aby zrobić 24/h (z względu na tanie ceny, maszyny oraz piwko) ale obecnie jeszcze nie jesteśmy w stanie(może w przyszłości) lecz obecnie ZMIANY ZMIANY ZMIANY :)) OD dziś Otwarte Poniedziałek - Sobota od 12.30 do 2.00 ( w nocy) Niedziela 12.00 - 21.30 i oczywiście nowe promocje do końca roku więcej na naszym facebooku www.facebook.com/bar3wymiar jutro postaram się więcej napisać. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |