Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polnisze opozycjon firer do pajtargenose \"Der Oberbürgermeister Tschaskovsky\" |
asienka:) Rozbawiłaś mnie tym swoim kodeksem karnym :):) Nie strasz, tylko skorzystaj z mozliwości :):) Drugiej takiej szansy mieć nie będziesz:) Myślisz że udało się tobie mnie zdenerwować ? Jesteś w błędzie . Mnie się nie da zdenerwować ale udało ci się doskonale sama siebie ośmieszyc :) Kwoko :):):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polnisze opozycjon firer do pajtargenose \\\"Der Oberbürgermeister Tschaskovsky\\\" |
Słuchaj, na pewno nie miało to na celu szukanie pracy na stanowisku sprzątaczki Pani z mgr.inż.
|
|
Re: Polnisze opozycjon firer do pajtargenose \\\"Der Oberbürgermeister Tschaskovsky\\\" |
no ona też nie szukała pracy jako sprzątaczka :)
|
|
Autor: Katarzyna_215 (---.play-internet.pl) Data: 14-09-12 21:20 Witam, mam pytanie czy znacie tą firmę PH Konrad? moze ktoś tam pracował w biurze lub administracji? Jaka jest tam atmosfera, zarobki itp pomóżcie KatPat Odpowiedz na tę wiadomość Re: PH Konrad Autor: jankeson (---.cdma.centertel.pl) Data: 14-09-12 22:56 POWODZENIA I WYTRWAŁOŚCI ŻYCZĘ..... Odpowiedz na tę wiadomość Re: PH Konrad Autor: loveley (---.elomza.pl) Data: 14-09-12 23:28 powodzenia i wytrwałości trzeba w każdej firmie i na każdym stanowisku. Czy mógłbyś jankeson sprecyzować swoją wypowiedź? Odpowiedz na tę wiadomość Re: PH Konrad Autor: konkluzja (---.87.techtel.pl) Data: 15-09-12 19:02 Też słyszałam, że praca na dużym ciśnieniu i często zmieniają się Panie w biurze więc to chyba nie najlepiej świadczy o tej firmie.. Odpowiedz na tę wiadomość Re: PH Konrad Autor: Poczta123 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 15-09-12 20:17 Nie najlepszy to jest zapach w tej firmie. A po za tym jest ok!! Odpowiedz na tę wiadomość Re: PH Konrad Autor: wyw (---.113.introlan.pl) Data: 15-09-12 23:25 haha Odpowiedz na tę wiadomość Re: PH Konrad Autor: hans_kloss (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 16-09-12 11:35 oj o Konradzie można by było książkę napisać skoro sie tak tam panie zmieniają to chyba to o czymś świadczy sami sobie dopowiedzcie Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss..... Odpowiedz na tę wiadomość Re: PH Konrad Autor: bosss (---.113.introlan.pl) Data: 16-09-12 19:22 nie polecam. pracowałem tam prawie pół roku. pani hania jest nawet ok ale boss ? lepiej nie mówić. lepiej obym go nie spotkał bo nie ręczę za siebie. ludzie którzy tam pracują to judasze(są wyjątki). lepie puszki zbierać niż tam robić hegi
|
|
brzydulaaaaaa... pomyśl trochę.
|
|
a jak myślisz izolda z mężem była :D?
|
|
nie wiem jak jest, dawno nie składałam cv na szczęście :) mówię to co spotkało moją przyjaciółkę... nie wiem po co komu dane osobowe ale oczywiście mogę się mylić :)
|
|
Jantar przygotuj się na spory wydatek- taka wizyta kosztuje.
|
|
To pracownicy Urzędu Pracy powinni szukać zatrudnienia bezrobotnym, a nie jak się słyszy w UP :,, Proszę sobie znaleźć pracodawcę, to my wówczas zrefundujemy mu część kosztów zatrudnienia". Czy to nie jest parodia, człowiek idzie do UP, żeby otrzymać jakąś ofertę, a oni odsyłają człowieka, żeby wrócił gdy już sobie znajdzie pracodawcę. A posłać połowę tych z zza biurek, po firmach, żeby negocjowali z pracodawcami warunki zatrudnienia nowych ludzi, a nie siedzą i przyjmują podpisy jak w schronie przetrwania dla członków rodziny.
|
|
Najwięcej opinii na temat Kościoła wygłaszają na ogół puszczalskie niewiasty, ktore oddają się każdemu za pieniądze -również duchownym.
|
|
oooo to ci opinia...czarna mafia to zlo..i sobie wyobraz nie jestem puszczalska :) krytykuja i z ambony wysmiewaja zniewazaja ludzi ktorzy odwrocili sie od kosciola..ale to tylko zasluga ksiezy ze ludzie przestali chodzic..oni powinni dawac przyklad a nie robic samo zlo.ksiezy z prawdziwego zdarzenia mozna ze swieczka szukac „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |