sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polnisze opozycjon firer do pajtargenose \"Der Oberbürgermeister Tschaskovsky\"

asienka:)

Rozbawiłaś mnie tym swoim kodeksem karnym :):)

Nie strasz, tylko skorzystaj z mozliwości :):) Drugiej takiej szansy mieć nie będziesz:)

Myślisz że udało się tobie mnie zdenerwować ? Jesteś w błędzie . Mnie się nie da zdenerwować ale udało ci się doskonale sama siebie ośmieszyc :)
Kwoko :):):):)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polnisze opozycjon firer do pajtargenose \\\"Der Oberbürgermeister Tschaskovsky\\\"

Słuchaj, na pewno nie miało to na celu szukanie pracy na stanowisku sprzątaczki Pani z mgr.inż.

Re: Polnisze opozycjon firer do pajtargenose \\\"Der Oberbürgermeister Tschaskovsky\\\"

no ona też nie szukała pracy jako sprzątaczka :)

Autor: Katarzyna_215 (---.play-internet.pl)
Data: 14-09-12 21:20

Witam, mam pytanie czy znacie tą firmę PH Konrad? moze ktoś tam pracował w biurze lub administracji? Jaka jest tam atmosfera, zarobki itp pomóżcie

KatPat

Re: PH Konrad
Autor: jankeson (---.cdma.centertel.pl)
Data: 14-09-12 22:56

POWODZENIA I WYTRWAŁOŚCI ŻYCZĘ.....

Autor: loveley (---.elomza.pl)
Data: 14-09-12 23:28

powodzenia i wytrwałości trzeba w każdej firmie i na każdym stanowisku. Czy mógłbyś jankeson sprecyzować swoją wypowiedź?

Autor: konkluzja (---.87.techtel.pl)
Data: 15-09-12 19:02

Też słyszałam, że praca na dużym ciśnieniu i często zmieniają się Panie w biurze więc to chyba nie najlepiej świadczy o tej firmie..

Autor: Poczta123 (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 15-09-12 20:17

Nie najlepszy to jest zapach w tej firmie. A po za tym jest ok!!

Autor: wyw (---.113.introlan.pl)
Data: 15-09-12 23:25

haha

Autor: hans_kloss (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 16-09-12 11:35

oj o Konradzie można by było książkę napisać
skoro sie tak tam panie zmieniają to chyba to o czymś świadczy
sami sobie dopowiedzcie

Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....

Autor: bosss (---.113.introlan.pl)
Data: 16-09-12 19:22

nie polecam. pracowałem tam prawie pół roku. pani hania jest nawet ok ale boss ? lepiej nie mówić. lepiej obym go nie spotkał bo nie ręczę za siebie. ludzie którzy tam pracują to judasze(są wyjątki). lepie puszki zbierać niż tam robić

hegi

brzydulaaaaaa... pomyśl trochę.

a jak myślisz izolda z mężem była :D?

nie wiem jak jest, dawno nie składałam cv na szczęście :) mówię to co spotkało moją przyjaciółkę... nie wiem po co komu dane osobowe ale oczywiście mogę się mylić :)

Jantar przygotuj się na spory wydatek- taka wizyta kosztuje.

To pracownicy Urzędu Pracy powinni szukać zatrudnienia bezrobotnym, a nie jak się słyszy w UP :,, Proszę sobie znaleźć pracodawcę, to my wówczas zrefundujemy mu część kosztów zatrudnienia". Czy to nie jest parodia, człowiek idzie do UP, żeby otrzymać jakąś ofertę, a oni odsyłają człowieka, żeby wrócił gdy już sobie znajdzie pracodawcę. A posłać połowę tych z zza biurek, po firmach, żeby negocjowali z pracodawcami warunki zatrudnienia nowych ludzi, a nie siedzą i przyjmują podpisy jak w schronie przetrwania dla członków rodziny.

Najwięcej opinii na temat Kościoła wygłaszają na ogół puszczalskie niewiasty, ktore oddają się każdemu za pieniądze -również duchownym.

oooo to ci opinia...czarna mafia to zlo..i sobie wyobraz nie jestem puszczalska :) krytykuja i z ambony wysmiewaja zniewazaja ludzi ktorzy odwrocili sie od kosciola..ale to tylko zasluga ksiezy ze ludzie przestali chodzic..oni powinni dawac przyklad a nie robic samo zlo.ksiezy z prawdziwego zdarzenia mozna ze swieczka szukac

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org