sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mecenas Kwaśniewski o profanacjach: prawo ma służyć obronie ładu społecznego

to co Zaduszki to nie jest '2' dzień świąt chyba coś jest bo tak wgl by tego nie było nie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mecenas Kwaśniewski o profanacjach: prawo ma służyć obronie ładu społecznego

Którego polecacie??? Niedawno wprowadziłam się do Łomży i chce się zapisać na leczenie, a nie wiem do którego...

Re: Mecenas Kwaśniewski o profanacjach: prawo ma służyć obronie ładu społecznego

gall anonim popieram.

Jak na symbianie to E52, duży wyświetlacz i bateria w miarę trzyma jak na Nokię. Może nie tak jak legendarna 6310i ale daję radę. I nie jest za wielki.
Ale jak widać opinii jest wiele.

wiele osób kupuje w tym sklepie...więc może niech te osoby też się dowiedzą co tak na prawdę jedzą :)

W niedzielę z Ukraińcami zmierzą się Polacy (godzina 16).

w Turcji poszukaj

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org