sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ostrołęka C

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ostrołęka C

Zabiorę 2-3 osoby z Łomży do Poznania w dniu 5.11 .Wyjazd około godziny 10 rano.Informacje pod numerem tal.516-452-953

i na hu...sie żalisz i publicznie kołtuna z siebie robisz,kazdy kto chce skonsumowac dobrego kebaba to wie gdzie ma sie udac!!! nie zasmiecaj chlopie forum zajmij sie lepiej czyms pozyteczniejszym

Moim zdaniem - NA BANK - konkurencja :-)))

... i to pewnie ta obok :-))))

na pewno 10000 x lepszy niż u tych pseudo turków egipcjanów czy jak im tam /bo już sam nie wiem jak się zwracać? turcy czy armeńcy czy czeczeńcy a może jak kleopatra to egipcjanie?/ bo przynajmniej serce nie boli że nie jje się u obcokrajowca ale ale kolego też się rozczarowałem ale szczerze mówiąc już po szyldzie przed lokalem /takie szyldy to robili 20 lat temu/ nie spodziewałem się rewelacji a sosy też nie są za rewelacyjne ;/ ale może po 2 3 miesiącach testów na klientach będzie ok jak narazie to na małacha u betera/bo daje teraz chyba najwieksze porcje co do ceny/ jest ok i czasami jak dobrze się trafi to w wieżyce /wiadomo czemu/ na dworcu powodzenia wam życze

... ja może nie na temat ale ponieważ przeczytałem - kto jeździ jeszcze ROWEM ? .... to sam się z siebie uśmiałem i postanowiłem się włączyć w wątek .... :-)))

... a jest wart uwagi tak w ogóle ..

urbi et orbi !

bede w piatek. wiec i wiec w sobote napisze jak muzyka.. ;))

nadal w toku, mam nadzieję że w tym tygodniu wszystko się wyjaśni

śmietana a gdzie są te turki? hehehe bo w łomży to żadnego jeszcze nie widziałem pierre w sumie masz rację aby takie ludzie problemy mieli to świat bylby lepszy/// tenp ierdzielony tusk ^&*()

w pacanowie

ati mobility radeon hd 4500series

juz nie aktualne :) zainstalowalo sie normalnie :) dzięki :)

Też się chętnie o tym coś dowiem, czy usługa jest warta świeczki...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org