niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polonia głosowała na Joego Bidena

może tusk kupi jednego

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polonia głosowała na Joego Bidena

150zł w Empiku.

Hmm w Łomży sporo jest tych sklepów...mi najbardziej odpowiada sklep Jubiler na Długiej. Mają znaczny wybór z najnowszych kolekcji. Często przeglądam ich stronę www.jubilerpieciak.pl i śledzę ich aukcje na allegro. I cenę mają przystępną..zwłaszcza dla stałych klientów :)

temperatura taka sama przy wlaczonych grzejnikach i nie!!!!! wiec wcale zakrecilam.

Kasia..

najlepsze są ogłoszenia oddam za darmo dzwonisz a tam + koszty wychowania 600zł hahahaha

mam nadzieję ,że dopuści do śpiewania Dawida Wolińskiego . No i oczywiście czy na się podoba czy nie , czy z niej gwiazda czy nie ,, czy umie śpiewać czy nie ślemy na Julę sms. Pamiętajci inni nie będa takich pieról rozpatrywac tylko głosowac na swoich. Więć my się mobilizujemy i też głosujemy na swoich czyli na Julę.

Kasia..

Masakra ...

Masakra ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org