Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczystan |
: poker face a o czym rozmowa? Poprostu chcesz opchnac i to jak najdrozej. ale takich idiotek jest o wiele wiecej:))) jak napisalam - ubieraj sie na co dzien:))) facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczystan |
Na Allegro często nieaktualne są!!! Sprawdziłam.
|
|
Łukasz jak Ci się udało? Czy ona już wie że ją szukałeś...lpowiedziałeś jej o tym?
|
|
ja znalazłam paznokieć w wędlinie w tamtym tygodniu:/
|
|
rynek jest w niedziele rano jak ktos tego nie zrobi w ta niedziele to ja w nastepna pojade. po co nagrania??? wezme ze 2 osoby i chyba 3 swiatkow wystarczy?? w zyciu bym nie kupila z pesudohodowli bo nie chce rozprzestrzeniac tego procederu. poz tym balabym sie ze szczeniak jest chory.
|
|
meszkie czy damskie?
|
|
św. Jadwiga - (ur. między 3 października 1373 a 18 lutego 1374) Wyszła za mąż 11 stycznia 1386 (w wieku 12 lat) co prawda urodziła dopiero w 1399 roku nie dlatego, że musiała czekać do pełnoletności tylko po prostu nie mogła wcześniej. Chciało by się napisać "cudze chwalicie swego nie znacie"
|
|
A tutaj o GMO, czyli o skutkach spożywania produktów zawierających genetycznie modyfikowane materiały http://www.youtube.com/watch?v=pdvxdC9NPB8
|
|
Skutki zaszczepienia na grypę w krajach skandynawskich, uratowała nas nasza Minister http://wiadomosci.wp.pl/title,Krajobraz-po-szczepionce,wid,14332763,wiadomosc.html?ticaid=1e181
|
|
Jeams mam rozumieć, że nie tolerujesz islamu i jego wyznawców?? Jeśli tak, to ok, rozumiem, każdy z nas ma "swoje zasady" swoje przekonania i sam tworzy świat swoich wartości- dzieli "świat" na to co według niego dobre i to co złe. To zrozumiałe i całkiem normalne i rozumiem, że w pewien sposób oburzyło Cię to co tu przedstawiłeś o islamie (choć słabe są te filmiki i jakoś niezbyt podparte naukowo). Pedofilia jest zła u już. I nie ma podziału na religię czy cokolwiek. W każdej wierze zdarzają się pedofile czy jest to w niej dozwolone czy nie. Jednej rzeczy tylko nie rozumiem w takich artykułach, postach itp -podobnych to Twojego. Z całym szacunkiem.....ale nienawidzę jak ktoś próbuje "uświadamiać" ludzi, że coś jest złe - w sensie, że próbuje nakręcać jeszcze bardziej różnego rodzaju nietolerancję??? Co chcesz tym osiągnąć?? Wytłumacz mi??? Jak według Ciebie powinni zareagować ludzie, którzy przeczytają Twoj post??? Tego nie rozumiem........ I takie jeszcze jedno pytanko.....A Ty jaką religię wyznajesz???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |