sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
You Tube zablokował PCh24 TV! Za nieopublikowane materiały o LGBT

dokładnie miało grzać a jeśli chodzi o to czy marzne to marzne do tego mam jestem chory i lubie ciepło

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: You Tube zablokował PCh24 TV! Za nieopublikowane materiały o LGBT

Masakra ...

Dzieci dziadków mogą wystąpić o zachowek.

Sprzedaj to na części więcej handlowania ale i zarobek większy.

rudy błazen z druhem

przy bonie jest budynek taki z nfz i na pierwszym pietrze przyjmuje pani Wachowicz w srody od godziny chyba 15 czy 16 nie jetem pewien ja chodze do tej pani prywatnie

Dlaczego nikt o wampirach nie wspomni przecież oni najlepiej to robią.

facmen

OjczeR, nakazujesz mi myśleć globalne, a sam myślisz lokalnie. Rozumiem, że orientujesz się, jakiej wysokości podatki wpłacają do miejskiej kasy nasze rodzime sklepy i twierdzisz, że za te pieniądze można wybudować drogi, utrzymać szkoły i przedszkola - to tylko nieliczne zadania samorządu. W takim razie coś Ci powiem: te podatki to są grosze w porównaniu do tego, co miasto ma z subwencji ogólnej i dotacji z Unii, więc nie zamącaj. Robisz to oczywiście celowo, bo zapewne bronisz swojego sklepu. Ale nie bój się, wszystko jest policzone, galeria też za darmo nie jest postawiona, miasto (czyli mieszkańcy) nie straci, więc powiedz wprost, że boisz się o swój interes a nie o interes miasta, co za hipokryzja. A skoro tak dbasz o podatki lokalne, to zapewne nie kupujesz w Biedronce, Kauflandzie ani niczym innym, tylko w osiedlowych sklepach, dla dobra miasta. Oczywiście o nowych miejscach pracy dla łomżyniaków też zapominasz. Załóżmy nawet, że parę sklepów upadnie, ale ile one zatrudniają ludzi, a ile zatrudni galeria? Klient ma wybór, każdy kupuje gdzie chce im wybór większy tym lepiej, a tymczasem grupka naszych handlarzy usiłuje wmówić, że sklep i stragan lepszy niż galeria, bo nasz. Jeżeli ten nasz ma być taki, jak OjciecR, to ja dziękuję, wolę wspomagać Portugalczyka albo Francuza. A skoro moja logika jest na poziomie gimnazjum, to aż strach pytać o Twoją, w tej prymitywnej wypowiedzi nawet minimum kultury zachować nie potrafisz, więc co z takim gadać w ogóle. Więcej na ten temat wypowiadać się nie zamierzam, czas pokaże, że galeria jest potrzebna, konkurencji nigdy za mało. "dziękuję, dobranoc".

Autor: fanka bocianka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 05-10-12 20:28

na rynku największe to od kapusty będą. ( tylko będąc w samochodzie mogą Cię z głąbem od kapusty mylić)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

jak widać największy głąb to fanka

eskulap znajduje sie za galeria stokrotka...

Do burdelu to trzeba mieć kasę a nie przyłazić z gębą na pączki.

Właśnie koniecznie musisz mieć dowód, że babka handluje, inaczej nic jej nie zrobią. Ona tam stoi odkąd pamiętam :(

Masakra...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org