sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Totalsi !!! Mieliście Kijowskiego teraz macie Lempart gratulacji!!!!

Tu są w miarę przyjazne siłownie:http://chomikuj.pl/SCORPIO200/LASKI+(sex+w+SI*c5*81OWNI)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Totalsi !!! Mieliście Kijowskiego teraz macie Lempart gratulacji!!!!

Super specjalista. USG zrobią ci na miejscu w Wysokim Maz, nie marnuj czasu gdzie indziej bo i tak to się zda psu na budę. Kolejka będzie długa ale idzie jak woda i przyjmie wszystkich. Takich ludzi nam trzeba - słuchaj i rób co ci powie bo on wie co robi nie to co inni, którym się tylko często coś wydaje. Polecam.

Na Makowej podobno też pobierają fachowo. Nie martw się, dziecko po chwili zapomni..

A i jeszcze jedmo,podała Ci cenę tego sprzętu zanim dokładnie napisałaś jaki to model.Jasnowidza widocznie tu mamy.

Moja mama ma zawsze ZWROTY - bo nigdy nie odkręca grzejników a ja marznę jak diabli no i co - tak niby jest lepiej pomyślał by kto .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Takos dziękuję za wsparcie w dyskusji. Aspartam już był mi znany, tj. jego fatalne skutki zażywani, od kilku lat. Nie kupuję żadnych produktów z tym słodzikiem, ani zresztą innych z dodatkami. Np. serek topiony hochland ma E, które powoduje zaburzenia pracy żołądka, a drugi skoki ciśnienia i to podaje się dzieciom. W przyszłym roku ukaże się publikacja, będzie w niej między innymi jeden rozdział mojego autorstwa odnośnie dodatków do żywności, jestem w trakcie pisania i badań. Jak już się ukaże dam znać na forum.

Gdzie jeszcze oprócz Chicago i w Sawie u Kamila, można znaleźć ten browar?
W Sawie nie byłem, bo nie po drodze mi było...

- odkręć je i trzymaj w lodówce przez zimę całą - na pewno będzie zwrot, firma nie straci a sąsiedzi zapłacą i za ciebie i za siebie.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org