Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sąd: Kaja Godek nie musi przepraszać za wypowiedź o homoseksualistach |
Activia na woj.polskiego :) sama teraz będę chodziła od środy :) Polecam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sąd: Kaja Godek nie musi przepraszać za wypowiedź o homoseksualistach |
Ten kawałek miał budzić emocje, jeśli ktoś zna historię Husarii powinien budzić. Nie budzi...? :P Hah :)
|
|
hahaha nie mozna terroryzowac zwierzat ale w domku sie nie zalatwia rudy błazen z druhem
|
|
koles to ja za tyle mialam swoja z 1994 z pelna elektryka i klima...zejdz troche z ceny za 1991r rudy błazen z druhem
|
|
Zaraz podam adres może Omania czy jej mąż złoża sprawę cywilną wobec mnie:))) Czekam na król;ewny odpowieś w śadzie nie bedzie w spierała frajerami:)) KRÓLOWAŁONŻY ZNAM PIEKNIEJSZE INTELIGETNIEJSZE CO NIE MUSZĄ ROBIĆ Z LUDZI SZAMAT!!! BO POCO I MAJA WIEKSZA INTELIGECJE I ZNAJOMOŚCI NIŻ TAKA OMANIA CO SIEDZI NA $ ŁOMŻY>PL CZEKAM NA WEZWANIE DO SADU O>> COŚTAMN PRZEGASZ I JESZCZE NAPISZESZ SPROSTOWANIE DO PRASY celową pie\sze zzzz bo:)))
|
|
Oczywiście, dziękuje bardzo wszystkim za opinie :)
|
|
Kto wie gdzie w okolicy można kupić blaszak za rozsądną cenę ? rudy błazen z druhem
|
|
Więc działaj działaj ;) Powodzenia
|
|
Kolego chyba za dużo % weekendowych? ;-))
|
|
ja was prosze nie nazywajcie kebabami tego co serwujecie w lomzy lub innym zakatku tego kraju.. to jest bulka z miesem a nie kebab..mowilam to juz tyle razy i powtorze..nad pseudo kebabami powinien stac arab z batem i instruowac was jak robic... i to jest wszystko co mam do powiedzenia w temacie kebabow w lomzy i calej pl... urbi et orbi !
|
|
Autor: jaro2818 (---.lomza.mm.pl) Data: 30-09-12 08:32 samochody po 1500zl podziwiam was ja tyle za opony do mojej fury zaplacilem Ale on kupuje za swoje ciężko zarobione pieniądze, a nie za TATUSIA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |